fbpx
Hoe word ik weer gelukkig met mezelf?
7 juni 2021
Wanneer pas jij bij Franka’s Coaching?
18 september 2021
 

Het is ook goed waar je nu bent

Mooi gesprek met een potentiële klant

Gisteravond had ik een heel mooi gesprek met een potentiële klant. Het was een kennismaking en we hebben anderhalf uur met elkaar gesproken. Ze heeft sinds een paar maanden een nieuwe baan en ze zei: "Het is alsof ik dit bewust heb opgezocht, dat ik nu voor het eerst opzoek wat ik zo onwijs spannend vind, want ik heb het mezelf eigenlijk altijd makkelijk gemaakt".

Ze vertelde me ongeveer drie kwartier lang over de fase waar ze nu middenin zit. Ze was zich meer dan ooit bewust van al haar gedachten, gevoelens en gedrag. Ze zei: "Ik let op alles wat ik doe en hoe ik het doe". Het klonk als één grote transformatiefase, een soort explosie van, van alles. En alsof alles ook onder een vergrootglas ligt. Er was zoveel energie en ze had zoveel woorden die eruit moesten. Het was een soort rijdende sneltrein waar ze op gesprongen was, maar die zelfs aan haar voorbij ging en daar gingen mijn voelsprieten omhoog. Er was zoveel "moeten" dat het mij zelfs benauwde. Het was vanuit een enorme kramp.

Ik zei: “Je bent zoveel bezig met ‘daar’, kan je ook nog ‘hier’ zijn?”. Dit raakte haar en de tranen sprongen in haar ogen en het raakte mij. Begrijp me goed, willen groeien, ontwikkelen en veranderen juich ik toe als bepaalde gedachten en patronen niet meer helpend zijn. Maar het is ook goed waar je nu bent en jij bent goed zoals je bent.

Dit wil ik heel graag met je delen, omdat ik het je gun dat te voelen. Geniet van waar je nu staat en kijk uit naar waar je wilt komen en zijn! Ik leer elke dag weer van mijn klanten en daar ben ik hen dankbaar voor. Lijkt het je leuk meer te zien en te horen van mij? Volg me ook via LinkedIn of Instagram waar ik dagelijks stories, Instagraphics en reels met je deel!

Gratis webinar

Elke maand geef ik een gratis online webinar en gaat het exact over bovenstaande. Ik heb het dan over het volgende:

- Waarom het essentieel is de verantwoordelijkheid over jouw leven te nemen en te dragen en welke eerste stap daarvoor nodig is

- Waarom het belangrijk is jouw pijnen aan te kijken én moedig ik je aan met vijf belangrijke stappen die jij kunt zetten om daar een begin mee te maken. Ik geloof dat wanneer jij verandert, jouw behoeftes mee veranderen

- Waarom het essentieel is om die controle los te laten en wat daarvoor nodig is.

Aanmelden?

Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan hier aan via de contactpagina van mijn website en zet in de omschrijving: "Ik wil graag bij het eerstvolgende webinar "van Verloren naar Herboren" aanwezig zijn!". Jij ontvangt van mij per mail een online link. Ik ga zo ontzettend veel waarde met je delen!

Gratis E-book

Wil je alvast een voorproefje? Download dan jouw gratis e-book waarin ik meer uitleg geef over de drie onderwerpen die ik hierboven beschrijf en waar ik tijdens het webinar dieper op inga.

Zie en spreek ik je snel?

Liefs,
Franka

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.