fbpx
Het is ook goed waar je nu bent
22 juli 2021
Wat een SH*T vraag
14 oktober 2021
 

Wanneer pas jij bij Franka's Coaching?


Als dit punt in jouw leven voelt als jouw "rock bottom".
Het voelt alsof je niet langer meer op dezelfde voet verder kunt. Het voelt zwaar waardoor jij je leeg voelt en uitgeput bent. Je wilt niet meer vechten en je verlangt zó naar die innerlijke rust, liefde en geborgenheid. De pijn, het verdriet, de angst… Het is te groot op dit moment en je kunt deze gevoelens ook niet meer negeren. Het belemmert je in alles wat je doet.

Je voelt je eenzaam en alleen en tegelijkertijd houd je alles en iedereen op afstand. Je sluit de mensen om je heen buiten met een dikke betonnen muur. Je kan het nauwelijks met jezelf uithouden en als je heel eerlijk bent naar jezelf voelt het niet alsof jij regie hebt over je leven. Allesbehalve zelfs.

Er zal een moment moeten komen dat jij tegen jezelf zegt: “Er is er maar één die mij kan redden en dat ben ik” en dat moment kan vandaag zijn, NU op dit moment. Weet je waarom? Jij bent de enige die dit kan. Als je het niet doet blijf je een speelbal. Wachtend op de ander wat zorgt voor verdriet, frustratie en teleurstelling. Dan overkomt het je en hoe stuurloos voelt dit?

Ik stond precies daar waar jij nu staat. Het heeft me heel veel jaren gekost om mijn leven echt op de rit te krijgen en het is me gelukt, maar niet vanzelf. Daar heb ik hard aan gewerkt en dat kan jij ook. Ik heb hulp gezocht en gevraagd, mensen om mij heen verzameld die ik nodig had en waar ik van leren kon en iedere keer was ik bereid om in de spiegel te kijken, ook al was ik daarvoor al 10 keer op mijn bek gegaan, stapte ik iedere keer weer in hetzelfde patroon.

Ik realiseerde me dat ikzelf een keuze had, de regie had en verantwoordelijk was voor mijn eigen leven en tot op de dag van vandaag leef ik naar die overtuiging.

Wat kom ik brengen en kan jij komen halen

In de afgelopen maanden heb ik mezelf meer en meer uitgedaagd en op hetgeen waar ik in geloof, wat ik kom brengen en jij bij mij kunt komen halen. Ik deel dat fundament graag met je:

1. Verantwoordelijkheid nemen en leren dragen
Hoe lang wacht je nog op de ander? Mijn grootste les is dat ik mezelf als enige kon redden. Ik realiseerde me dat ikzelf een keuze had, de regie had en verantwoordelijk was voor mijn eigen leven en tot op de dag van vandaag leef ik naar die overtuiging. Welk besluit neem jij?

2. In de spiegel durven kijken
Hoe groot is het verdriet, angst of eenzaamheid? Welke (vlucht)routes heb jij tot nu toe altijd genomen om hier mee te dealen? Ik herken het als geen ander. Er was zoveel pijn en verdriet waar ik niet mee kon zijn, maar wat ik wel aan had te kijken. Wat had ik in mijzelf te helen? Ik was bereid daaraan te werken, omdat dat nodig was om verder te komen.

3. De controle loslaten
Hoe vaak zeg je tegen jezelf dat je er niet toe doet, niet belangrijk genoeg bent? Dat niemand je ziet? Hoe vaak gooi je vervolgens de figuurlijke deur dicht? Ik weet dat jij je onveilig voelt en daarom niet durft. Je durft je niet bloot te geven en kwetsbaar te zijn. Je beschermt jezelf, terwijl je zo’n behoefte hebt aan verbinding. Een gigantische tweestrijd waar jij je in begeeft. Zo bang om de controle te laten gaan, want wat dan? Maar hoe eenzaam voel jij je hierdoor?

Als jij dit herkent dan is het precies hetgeen waar ik jou als geen ander in kan begeleiden.

Gratis webinar

Elke maand geef ik een gratis online webinar en gaat het exact over bovenstaande. Ik heb het dan over het volgende:

- Waarom het essentieel is de verantwoordelijkheid over jouw leven te nemen en te dragen en welke eerste stap daarvoor nodig is

- Waarom het belangrijk is jouw pijnen aan te kijken én moedig ik je aan met vijf belangrijke stappen die jij kunt zetten om daar een begin mee te maken. Ik geloof dat wanneer jij verandert, jouw behoeftes mee veranderen

- Waarom het essentieel is om die controle los te laten en wat daarvoor nodig is.

Aanmelden?

Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan hier aan via de contactpagina van mijn website en zet in de omschrijving: "Ik wil graag bij het eerstvolgende webinar "van Verloren naar Herboren" aanwezig zijn!". Jij ontvangt van mij per mail een online link. Ik ga zo ontzettend veel waarde met je delen!

Gratis E-book

Wil je alvast een voorproefje? Download dan jouw gratis e-book waarin ik meer uitleg geef over de drie onderwerpen die ik hierboven beschrijf en waar ik tijdens het webinar dieper op inga.

Zie en spreek ik je snel?

Liefs,
Franka

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.