fbpx
Wanneer pas jij bij Franka’s Coaching?
18 september 2021
Dit is waarom ik mezelf afstrafte
29 oktober 2021
 

Wat een SHI*T vraag

Ik kreeg weleens de vraag: “Wat heb je nodig?” en wat een SH*T vraag vond ik dat! Wat heb ik nodig?? Ik werd er serieus boos van. Help me, los het voor me op, doe iets, want ik word gek, dat dacht ik. Het is een vraag die ik nu regelmatig ook zelf gebruik om te toetsen waar ik bij kan ondersteunen en waarbij ik de regie bij de ander laat en dát is nou net het pijnpunt waar ik destijds tegenaan liep.

Het is een vraag waarmee de ander zijn of haar hand uitreikt, maar waarbij de verantwoordelijkheid bij jou ligt en blijft liggen. De vraag geeft aan: “Dit is van jou en dit is van mij”. De vraag geeft aan: “Ik wil je helpen, maar jij hebt het in handen”. Het was destijds een vraag waar ik niets mee kon, hoe goed de intentie ook was. Ik kwam met moeite een dag door en als het lukte om naar de supermarkt te gaan was dat al een hele prestatie op zich. Wat had ik nodig? HULP. With anything.

Het was diezelfde persoon die mij professionele hulp aanbood en letterlijk zei: “Franka, we gaan hulp voor je zoeken”. Het beste wat zij op dat moment voor mij had kunnen doen. Dat was mijn tante overigens 😊 Ik startte met therapie omtrent rouw- en verliesverwerking met invloeden van systemisch werk.

Ik had het geluk dat zij dit tegen me zei, maar dat is niet vanzelfsprekend. Welke hulp heb jij nodig, maar wordt misschien wel niet gezien? Mocht jij dit lezen en is er in alles herkenning in wat ik je schrijf, schroom dan niet om je eigen hand uit te reiken. Wacht niet op de ander, maar zoek de hulp die jij nodig hebt. Je hoeft het niet alleen te doen.

Gratis webinar

Elke maand geef ik een gratis online webinar wat onder andere hierover gaat. Over verantwoordelijkheid leren nemen en dragen. Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan hier aan via de contactpagina van mijn website en zet in de omschrijving: "Ik wil graag bij het eerstvolgende webinar "van Verloren naar Herboren" aanwezig zijn!". Jij ontvangt van mij per mail een online link. Ik ga ontzettend veel waarde met je delen!

En zal ik eerlijk met je zijn? Het heeft lang geduurd voordat dit webinar ofwel programma kon ontstaan, omdat het nog niet “klikte” als je snapt wat ik daarmee bedoel. Het waren losse stukjes en elementen, maar ik kon het geheel nog niet pakken, totdat de kwartjes vielen en wanneer kwartjes vallen ontstaat er echt magie heb ik aan den lijve ondervonden zoals ze dat zo mooi zeggen. Ik heb mijn programma daarna in één dag geschreven. Alles kwam eruit en in één ruk stond de ruwe versie op papier.

Waarom deel ik dit met jou?

Ik denk, omdat ik je wil zeggen dat het niet ‘zomaar’ een webinar is dat ik geef. Het is niet zomaar een programma dat ik ‘eventjes’ heb geschreven. Hier zit maandenlange aandacht in, want ik wist al heel lang dat ik dit wilde doen alleen de ‘hoe’ en ‘wat’ had ik nog niet duidelijk. Voordat dit programma stond is daar een heel intern proces aan vooraf gegaan met hobbels die ik overwinnen moest. Wanneer jij instapt wil ik dat je weet dat ik hier ook voor de volle 100% inzit.

Ik wil zó graag met je delen, omdat ik er in geloof en ik 100% zeker weet dat dit zo waardevol voor je gaat zijn. Ik heb het met je over:

✨ Waarom het essentieel is de verantwoordelijkheid over jouw leven te nemen en te dragen en welke eerste stap daarvoor nodig is
✨ Waarom het belangrijk is jouw pijnen aan te kijken én moedig ik je aan met 5 belangrijke stappen die jij kunt zetten om dat begin te maken. Ik geloof dat wanneer jij verandert, jouw behoeftes mee veranderen
✨ Waarom het essentieel is om die controle los te laten en wat daarvoor nodig is.

Ik ontmoet je ontzettend graag! You’re in?

Gratis E-book

Wil je alvast een voorproefje? Download dan jouw gratis e-book waarin ik meer uitleg geef over de drie onderwerpen die ik hierboven beschrijf en waar ik tijdens het webinar dieper op inga.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.