MIJN AANBOD

Rust, geduld, doortastend en met aandacht.

Ja, ik wil een gratis kennismaking!
 

INNER POWER TRAJECT


1-op-1 coaching

Dit moment in jouw leven voelt als jouw “rock bottom” en ik ben er voor jou als jij klaar bent voor het ontdekken van jouw eigen solid ground.

Het kan steeds kleiner en benauwder worden in jezelf. Een angst om alleen te zijn of om verlaten te worden. Meer en meer krimp je ook letterlijk fysiek in elkaar, alsof er geen ruimte meer bestaat. Of je hebt het gevoel overspoeld te raken. Alsof de pijn té groot is en je het niet kunt dragen. Alsof je wordt bedolven onder die zwaarte. Bijna een soort blinde, interne paniek. De grond onder je voeten lijkt weg te zijn en je bent hevig opzoek naar houvast. Het zwaarste is misschien wel dat verloren gevoel en de eenzaamheid dat alles omvat.

WIST IK TOEN MAAR WAT IK NU WEET

Ik heb mijn solid ground lang niet gevoeld. Na het verlies van mijn gezin en ik op twintigjarige leeftijd er praktisch alleen voor stond was ik gigantisch onderuit gehaald. Ik was zo wanhopig opzoek naar iets, iets dat mij zou kunnen helpen, iemand die mij zou vertellen wat en hoe ik het moest doen. Ik zocht alles extern, buiten mezelf, want mét mezelf kon ik helemaal niets. Als ik weleens terugkijk denk ik, had ik maar geweten wat ik nu wist. Dat is natuurlijk onmogelijk, want het is juist daardoor dat ik weet wat ik nu weet en mijn leven leef zoals nu, maar het had het een stuk draaglijker gemaakt. Die eigen basis nu, die versteviging in mezelf, voelt als een enorme kracht. Er is niets wat ik niet aan zou kunnen, want mijn huis staat. Tegelijkertijd wil ik de deuren van mijn stevige huis openen en jou in alle liefde welkom heten om ook jouw huis te verstevigen. Om dat fundament in jezelf te leggen. Om een innerlijke beweging te maken naar licht, ruimte en kracht. Jouw eigen solid ground waar je al-tijd op terug kunt vallen.

ROCK BOTTOM KAN JOUW WAKE-UP CALL ZIJN

Vaak denken mensen dat 'rock bottom' het einde is en besluiten de handdoek in de ring te gooien. Alsof je niets hebt om voor te leven en er geen waarde meer aan hecht, maar dat is maar een klein stukje van het grotere geheel. We hebben zoveel opties, zoveel keuzes en veel verschillende dingen waaruit je kan kiezen om te gaan doen om jezelf beter te laten voelen. 'Rock bottom' kan juist jouw weg omhoog betekenen. Het is een mogelijkheid om te veranderen wat je dacht te weten. Om opnieuw te kijken naar je leven en een leven te creëren die jij wilt leven.

Welke kant ga je anders op? Je hebt de onderkant bereikt. Er is geen andere plek om heen te gaan dan omhoog te klimmen. Probeer je val niet meer te voorkomen. Val, omdat die val ervoor zorgt dat je gaat opstaan. Sterker, wijzer en meer in verbinding dan ooit met wat je werkelijk wilt in je leven. Je kan ervoor kiezen jezelf op te rapen of je kan ervoor kiezen om niets te doen. Je kan allerlei excuses bedenken waarom je iets niet doet, morgen, volgende week of volgend jaar. Dat mag, maar het is allemaal aan jou. 'Rock bottom' is een wake-up call om het beter voor jezelf te doen. Om meer te willen voor jezelf. Om te veranderen hoe je naar jezelf en de wereld kijkt. Hoe jij naar jouw leven kijkt. Open je ogen en sta open om te kijken naar alle mogelijkheden die je hebt. Om te gaan geloven in jezelf.

WAAR NEEM JE AFSCHEID VAN?

Waar ben je klaar mee en wil je afscheid van nemen? Durf te kijken naar wat het is dat je hebt geleerd, hebt meegekregen, hebt meegemaakt dat jou leidde naar de plek waar je nu staat en heel wat nodig is. Laat dat een drijfveer zijn om jezelf te pushen hier uit te komen. Het Inner Power Traject kan daar voor gaan zorgen.
 

ROEPT ALLES IN JOU "JA, DIT WIL IK!"?

Laten we dan samen het 1-op-1 Inner Power Traject aangaan! In zes sessies van anderhalf uur help ik in jou naar boven te halen wat er al in zit en wat jij zo hard nodig hebt. Laat me je helpen om trots te kunnen zijn op jezelf en je wereld steeds een beetje groter te maken. Stap voor stap. Dit doe ik door middel van mijn eigen ervaringen in dit leven, de geaccreditteerde coach opleiding die ik heb gevolgd aan de Alba-academie én de opleiding "syteeemdynamieken in families" die ik op dit moment volg aan het Bert Hellinger Instituut waarin ik mezelf specialiseer in systemisch werk en (familie)opstellingen.

WAT ONDER ANDERE AAN BOD KOMT TIJDENS HET TRAJECT:

- Op welk punt sta je nu en waar wil je naartoe? Wat zou je het liefste willen voor jezelf? Daar werken wij samen naartoe en de hele weg sta ik naast je.

- Ik wil dat je gaat zien en begrijpen wat je doet en waarom. Om vanuit daar de mogelijkheid te creëren dingen anders te doen of te laten.

- Ik leer jou bewust te worden van jouw niet helpende gedachten, overtuigingen en patronen, zodat jij snapt waarom om deze te kunnen vervangen.

- Achter iedere uitdaging van jou zit een mega kwaliteit en ik leer jou die twee met elkaar te verbinden, zodat er eenheid en rust ontstaat.

- Ik leer jou bewust te worden van jouw dominante en inmiddels niet helpende kant om vervolgens ruimte te maken voor jouw ondergeschikte kant, zodat deze twee meer in balans komen en jij regie gaat ervaren.

- Ik leer jou dat jij op het kruispunt staat en de enige bent die richting bepaalt.
 

HET GEHELE TRAJECT VRAAGT SLECHTS EEN INVESTERING VAN €875,- ex. btw

– Of 2 * €462,50 –

Voorafgaand aan het traject nodig ik jou uit om een (gratis) kennismaking met mij in te plannen. Ik wil je graag ontmoeten en leren kennen en waarschijnlijk wil jij precies hetzelfde van mij. Laten we kennismaken en vanuit daar ervaren of ik de persoon ben voor jou.

Ja, ik wil een gratis kennismaking!
 

WAT KRIJG JE ER VOOR TERUG?

Ik help jou, jouw pijnen aan te kijken, te voelen en daarmee te kunnen zijn. Om te helen wat er helen mag.

Ik leer jou je 'plek' kennen om zo een nieuwe, helpende innerlijke beweging te maken waardoor je lichtheid en ruimte gaat ervaren.

Ik leer jou om je eigen hand uit te reiken, zodat jij voor jezelf kunt zorgen in de breedste zin van het woord.

Ik leer jou om alleen te kunnen zijn, om oké te zijn met jezelf en genoeg te hebben aan jou.

Ik leer jou om de verantwoordelijkheid voor jouw eigen leven te dragen.

Ik help jou voelen wat voor een geweldig, mooi mens je bent!

IK WIL WERKEN MET JOU ALS..

Ik wil werken met jou als jij op alles wat ik hierboven beschrijf een volle JA voelt. Misschien eng en spannend, maar diep van binnen weet je heel goed dat dit is wat je nodig hebt. Ergens voel jij heel goed wie je bent en wie je wilt zijn. Waar je vandaan komt en waar je heen wilt. De 'hoe' is de vraag. Jouw verhaal, hoe zwaar ook, is ‘slechts’ een verhaal en het zegt niets over jouw toekomst. Ik wil je aanmoedigen waar nodig en een plek creëren waar jij je veilig en geborgen voelt om alles te kunnen delen. Zacht en doortastend.

Als jij dit bent en aan alles voelt dat dit traject is wat jij nodig hebt, dan ga ik met zoveel liefde, plezier en commitment met je aan de slag!HOE GAAT HET IN Z'N WERK?

Voorafgaand aan het traject vindt er altijd een (gratis) kennismakingsgesprek plaats. Ik ben heel benieuwd naar wie je bent en wat je verhaal is, zodat we samen kunnen ervaren of ik de juiste persoon ben voor jou. Als blijkt dat we allebei volmondig “JA” zeggen op het Inner Power Traject dan plannen we onze eerste sessie in en vanuit daar is onze samenwerking een feit! YES! Na iedere sessie plannen we samen een volgende sessie in waarbij je moet uitgaan van één sessie per twee weken. Ik nodig je uit om een gratis kennismaking met me in te plannen via onderstaande button, want ik kijk er naar uit jou te ontmoeten!


Ja, ik wil een gratis kennismaking!