fbpx
 

MIJN AANBOD

Rust, geduld, doortastend en met aandacht.

Ja, ik wil een gratis kennismaking!
 

INNER POWER TRAJECT


1-op-1 coaching

Je staat aan het begin van je leven, klaar om er iets van te maken. Dit zou ook de tijd van je leven moeten zijn, maar op de één of andere manier is dit allesbehalve het geval. Het leven voelt zwaar voor je.

Dit moment in jouw leven voelt als jouw “rock bottom”.

Als je ’s ochtends wakker wordt en je ogen open doet word je gelijk overspoeld door emoties. Dit ebt weer weg en zo kan je redelijk je dag doorkomen, maar ergens voel je telkens een soort van leegte.

Je voelt verdriet en teleurstelling. Je voelt je niet gezien en gehoord, ondanks dat je omringd wordt door een liefdevolle omgeving. Toch voel jij je alleen. Je bent zo opzoek naar geborgenheid.

Je (overlevings)mechanisme is sterk waardoor de muren omhoog blijven en niemand dicht bij je komt.

Aan de andere kant is er zo’n behoefte aan verbinding met de ander, je wilt mensen vertrouwen en kunnen delen. Je wilt jouw muur laten zakken.

Het voelt alsof je niet langer meer op dezelfde voet verder kunt. Het is teveel en je kan gewoon niet meer. Als dit nog langer doorgaat ben je bang dat je jezelf écht verliest.

WIL JE HET ANDERS?

Wil jij het anders en ben jij bereid te investeren in jezelf? Durf jij te kijken naar jezelf en jouw belemmerende patronen én ben je ook bereid het werk te doen dat daarvoor nodig is? Laat mij je dan helpen. Ik weet beter dan wie dan ook op welk moment in jouw leven jij je bevindt. Ik leer jou vanuit kennis én ruim tien jaar ervaring. Ik weet namelijk hoe het is om dáár te zijn waar jij nu bent. Ik heb exact op hetzelfde punt gestaan waar jij nu staat. Ik kan je helpen om de shift te maken naar daar waar je wilt zijn, omdat ik die shift ook heb gemaakt.

RAAP JEZELF OP!

Vaak denken mensen dat 'rock bottom' het einde is en besluiten de handdoek in de ring te gooien. Alsof je niets hebt om voor te leven en er geen waarde meer aan hecht, maar dat is maar een klein stukje van het grotere geheel. We hebben zoveel opties, zoveel keuzes en veel verschillende dingen waaruit je kan kiezen om te gaan doen om jezelf beter te laten voelen. 'Rock bottom' kan juist jouw weg omhoog betekenen. Het is een mogelijkheid om te veranderen wat je dacht te weten. Om opnieuw te kijken naar je leven en een leven te creëren die jij wilt leven.

Welke kant ga je anders op? Je hebt de onderkant bereikt. Er is geen andere plek om heen te gaan dan omhoog te klimmen. Probeer je val niet meer te voorkomen. Val, omdat die val ervoor zorgt dat je gaat opstaan. Sterker, wijzer en meer in verbinding dan ooit met wat je werkelijk wilt in je leven. Je kan ervoor kiezen jezelf op te rapen of je kan ervoor kiezen om niets te doen. Je kan allerlei excuses bedenken waarom je iets niet doet, morgen, volgende week of volgend jaar. Dat mag, maar het is allemaal aan jou. 'Rock bottom' is een wake-up call om het beter voor jezelf te doen. Om meer te willen voor jezelf. Om te veranderen hoe je naar jezelf en de wereld kijkt. Hoe jij naar jouw leven kijkt. Open je ogen en sta open om te kijken naar alle mogelijkheden die je hebt. Om te gaan geloven in jezelf.

Roept alles in jou ”ja, dit wil ik!”?

Laten we dan samen het 1:1 Inner Power Traject aangaan. In 6 sessies van anderhalf uur help ik jou je eigen leven zo in te richten, zodat jij gaat bereiken waar je zo naar verlangt! De coaching is gericht op jouw ontwikkeling en groei, zowel op het helen wat jou belemmert als op het versterken wat al krachtig is. Jij krijgt mijn 100% en ik vraag jouw 100%. Als jij bereid bent om je volledig te geven en de moed hebt om aan te kijken wat er van binnen bij je leeft, om anders te leren denken en anders te leren doen, dan gaan wij vanuit daar een wezenlijke verandering realiseren, zodat jij weer kunt genieten van alle kleine en grote dingen in jouw leven.
 

WAAR NEEM JE AFSCHEID VAN?

Waar ben je klaar mee en wil je afscheid van nemen? Durf te kijken naar wat het is dat je hebt geleerd, hebt meegekregen, hebt meegemaakt dat jou leidde naar de plek waar je nu staat en heel wat nodig is. Laat dat een drijfveer zijn om jezelf te pushen hier uit te komen. Het Inner Power Traject kan daar voor gaan zorgen.

WAT ONDER ANDERE AAN BOD KOMT TIJDENS HET TRAJECT:

- Op welk punt sta je nu en waar wil je naartoe? Wat zou je het liefste willen voor jezelf? Daar werken wij samen naartoe en de hele weg sta ik naast je.

- Ik wil dat je gaat zien en begrijpen wat je doet en waarom. Om vanuit daar de mogelijkheid te creëren dingen anders te doen of te laten.

- Ik leer jou bewust te worden van jouw niet helpende gedachten, overtuigingen en patronen, zodat jij snapt waarom om deze te kunnen vervangen.

- Achter iedere uitdaging van jou zit een mega kwaliteit en ik leer jou die twee met elkaar te verbinden, zodat er eenheid en rust ontstaat.

- Ik leer jou bewust te worden van jouw dominante en inmiddels niet helpende kant om vervolgens ruimte te maken voor jouw ondergeschikte kant, zodat deze twee meer in balans komen en jij regie gaat ervaren.

- Ik leer jou dat jij op het kruispunt staat en de enige bent die richting bepaalt.
 

HET GEHELE TRAJECT VRAAGT SLECHTS EEN INVESTERING VAN €875,-

– Of 2 * €462,50 –

Voorafgaand aan het traject nodig ik jou uit om een (gratis) kennismaking met mij in te plannen. Ik wil je graag ontmoeten en leren kennen en waarschijnlijk wil jij precies hetzelfde van mij. Laten we kennismaken en vanuit daar ervaren of ik de persoon ben voor jou.

Ja, ik wil een gratis kennismaking!
 

WAT KRIJG JE ER VOOR TERUG?

Ik help jou, jouw pijnen aan te kijken, te voelen en daarmee te kunnen zijn. Om te helen wat er helen mag.

Ik leer jou de controle los te laten, je muur te laten zakken waardoor er ruimte ontstaat voor jouw kwetsbaarheid en kracht.

Ik leer jou om je eigen hand uit te reiken, zodat jij voor jezelf kunt zorgen in de breedste zin van het woord.

Ik leer jou om alleen te kunnen zijn, om oké te zijn met jezelf en genoeg te hebben aan jou.

Ik leer jou om de verantwoordelijkheid voor jouw eigen leven te dragen.

Ik help jou voelen wat voor een geweldig, mooi mens je bent!

DIT TRAJECT IS ECHT IETS VOOR JOU ALS

Ik wil werken met jou als jij bereid bent de volledige verantwoordelijkheid te pakken voor je eigen leven. Als jij bereid bent om naar jezelf te kijken en wat er van binnen afspeelt. Als jij bereid bent om te delen. Als jij bereid bent het werk te doen om daar te komen, hoe moeilijk en confronterend ook. De mate van jouw succes valt of staat met de acties die jij bereid bent te nemen.

Jouw verhaal, hoe zwaar ook, is ‘slechts’ een verhaal. Het zegt niets over jouw toekomst. Ik wil dat jij jouw eigen aandeel gaat herkennen. Je hebt altijd een keuze met hoe jij reageert op de omstandigheden. Je moet jezelf redden, maar je hoeft het niet alleen te doen. Ik ben er voor de volle 100% voor jou, zodat jij een transformatie kunt maken. Om je te leren wat ik heb geleerd. En dat pad van transformatie bewandelen we samen, zij aan zij. Om je te steunen en aan te moedigen waar nodig. Om een plek te creëren waar jij je veilig en geborgen voelt om alles te kunnen delen. Zacht en doortastend.

Als jij dit bent en aan alles voelt dat dit traject is wat jij nodig hebt, dan ga ik met zoveel liefde, plezier en commitment met je aan de slag!HOE GAAT HET IN Z'N WERK?

Voorafgaand aan het traject vindt er altijd een (gratis) kennismakingsgesprek plaats. Ik ben heel benieuwd naar wie je bent en wat je verhaal is, zodat we samen kunnen ervaren of ik de juiste persoon ben voor jou. Als blijkt dat we allebei volmondig “JA” zeggen op het Inner Power Traject dan plannen we onze eerste sessie in en vanuit daar is onze samenwerking een feit! YES! Na iedere sessie plannen we samen een volgende sessie in waarbij je moet uitgaan van één sessie per twee weken. Ik nodig je uit om een gratis kennismaking met me in te plannen via onderstaande button, want ik kijk er naar uit jou te ontmoeten!


Ja, ik wil een gratis kennismaking!