Zoekt u een life coach in Arnhem?

Direct een gratis en vrijblijvende intake? Neem contact !

Bel nu direct +31 26 234 09 88

Life coach Arnhem

Wat is een life coach?

Life coach Arnhem kijkt samen met jou naar wat jouw persoonlijke coachvragen en doelen zijn. Een life coach is iemand die oplossingsgericht te werk gaat en denkt in mogelijkheden. Een life coach kijkt naar wat jij wilt bereiken en wat er voor nodig is om jouw diepste verlangens te realiseren, zodat jij (weer) in balans kunt functioneren. De coaching is gericht op jouw ontwikkeling en groei, zowel op het helen wat jou belemmert als op het versterken wat al krachtig is. Ik help jou je eigen hulp- en krachtbronnen te ontdekken en aan te sporen. Op deze manier kan jij jouw patronen doorbreken en acties nemen die in lijn liggen met jouw diepste verlangens. Dit alles zodat jij gaat voelen dat alles er al is in jou en je voelt hoe (veer)krachtig je bent!

Meer weten? Bel dan nu met Life coach Arnhem

Bel nu direct +31 26 234 09 88
Jezelf beter leren kennen en bewust(er) worden van jouw eigen patronen en gedrag is essentieel. Vanuit deze bewustwording kan jij namelijk andere keuzes maken en kan je anders gaan handelen. Wanneer jij jouw patronen kunt doorbreken, jouw belemmerende gedachten kunt ombuigen naar gedachten die je helpen en vervolgens acties neemt die in lijn liggen met wat jij het liefste wilt, dan zal je merken dat je leven gaat veranderen. Dit alles voor een goede relatie met jezelf en anderen. Je neemt acties die jou helpen jouw doelen te bereiken. Een life coach helpt jou, jouw leven ten volle te gaan leven en begeleidt jou in dit gehele proces.

Waarom life coach Arnhem?

 • Gratis intake
 • Gratis coach call
 • Gecertificeerd coach practitioner
 • Doel- en oplossingsgericht
 • 24 / 7 bereikbaar
 • Puur en persoonlijk

 • Plan direct uw gratis intake
  Volg mij

Wat doet een life coach Arnhem?


Wat een life coach Arnhem doet is kijken naar jou als mens in zijn geheel. Wat ik daarmee bedoel is dat ik aandacht besteedt aan alle aspecten in jouw leven; het ene aspect kan niet zonder het andere aspect. Er zijn vijf aspecten die ik altijd in mijn achterhoofd heb wanneer ik met jou samenwerk. Elk aspect heeft invloed op het andere aspect, daarom is het in balans zijn essentieel. Deze aspecten hebben elkaar nodig en vullen elkaar aan. Ik als life coach streef naar deze balans, zodat jij als mens “heel” kunt zijn. Ik licht deze vijf aspecten hieronder graag toe.

De eerste is het cognitieve aspect, dit heeft te maken met alles wat er in het hoofd afspeelt, jouw denken. Als je teveel aandacht geeft aan het cognitieve dan zal je alles rationeel benaderen en houvast zoeken in analyse, controle en “waarheden” met je hoofd. Het tweede aspect betreft het fysieke aspect, dit heeft te maken met hoe goed jij voor jezelf zorgt, voor jouw lichaam. Hieronder valt ook het doen en laten; welk gedrag laat je zien. Als je doorschiet hierin is de kans groot dat je vlucht in bezit en uiterlijk. Als je hier te weinig aandacht aangeeft luister je slecht naar signalen van je lichaam.

Het affectieve aspect is de derde, het voelen. Hier gaat het om jouw gevoelens en het kunnen uiten van deze gevoelens. Het gaat hier over jouw EQ (emotionele intelligentie). Wanneer je geen aandacht geeft aan het affectieve aspect, dan krijg je te maken met bijvoorbeeld een onbestemd of knagend gevoel of met gevoelloosheid. Als je hierin doorschiet dan krijg je te maken met (te) heftige emoties. Het vierde aspect heeft betrekking op het spirituele. Het gaat hier om de ontwikkeling van wie jij werkelijk wilt zijn, zingeving en innerlijke wijsheid. Als je dit aspect negeert kan je een gevoel van betekenisloosheid ervaren en als je hierin doorschiet wordt het zweverigheid. Als laatste is de context belangrijk, jouw omgeving. Het gaat hier over jouw sociale omgeving en cultuur. De context heeft altijd invloed op het cognitieve, fysieke, affectieve en spirituele aspect.

Voor wie is een life coach?

Een life coach Arnhem is voor iedereen die tegen bepaalde thema’s, patronen en/of belemmeringen aanloopt in zijn of haar leven én wil veranderen. Ik leg specifiek de nadruk op willen veranderen, omdat het daar begint. Het begint met de keuze om te willen veranderen. Jij bent verantwoordelijk voor deze verandering en jouw eigen ontwikkelingsproces. Daarnaast is een life coach voor degenen zónder psychische problematieken, denk hierbij aan een depressie, verslavingsproblematiek, dwangstoornissen e.d. Als life coach kijk ik naar jouw “gezonde” deel en gaan we helen wat jouw belemmert en versterken wat al krachtig is in jou!

Ik help en begeleid jou in het gehele proces. Denk hierbij aan het onderzoeken van jouw daadwerkelijke coachvragen en coachdoel, maar ook het stellen van vragen om jouw bewustwording te verhogen. Ik sta er om bekend écht te kunnen luisteren. Je ervaart mijn rust, geduld en aandacht. Ik stel scherpe vragen waarmee ik jou aanzet tot nadenken en die soms wellicht confronterend (maar altijd liefdevol!) kunnen zijn. Ik houd je een spiegel voor en geef je terug wat ik hoor en zie. Ik reik jou aan welke stappen jij kunt nemen om jouw verlangen(s) te realiseren. Ik leer je weer te verbinden met jezelf en wanneer je in verbinding staat met jezelf, kan jij je verbinden met de ander. Ik laat jou ervaren dat jij op het kruispunt staat en dat jij de enige bent die richting bepaalt en dan kom ik gelijk uit bij het belangrijkste aspect, namelijk jij moet het doen. Ik kan jou nog zoveel aanreiken, maar als jij geen acties neemt, dan zal er ook niets gebeuren en niets veranderen. Ik geloof dat er niets is waar je niet uit kunt komen, maar het staat of valt met jouw eigen keuzes. Ik laat jou ervaren dat er een enorme kracht zit in jou. Als jij hier klaar voor bent dan is life coaching iets voor jou en zal de coaching het meest effectief zijn.

Wilt u een gratis intake? Plan nu direct

Waarom een life coach?

Wanneer jij vastloopt in het leven kan een life coach Arnhem jouw helpen bij bepaalde thema’s en/of vraagstukken die jou bezighouden of wellicht wel in zijn greep houden. Misschien zie je even geen uitweg meer en word je overspoeld met allerlei emoties waar je ook niet altijd je vinger op kunt leggen. Je leeft je leven niet zoals jij dat wilt leven. Je voelt dat er iets moet gaan veranderen, maar het voelt zo groot dat je niet weet waar je moet beginnen. Je wilt het zo graag anders, maar je weet niet hoe je het anders kunt doen. Je beseft je ook dat als je niet in actie komt, er ook niets gaat veranderen.

Een life coach Arnhem helpt je (weer) naar binnen te kijken om te kijken wat er van binnen bij je leeft. Welke patronen houden je vast en welke acties kan jij gaan ondernemen om jouw diepste verlangens te realiseren? Wat zou het betekenen voor jou als jij de kracht voelt en het vertrouwen in jezelf dat wat er ook gebeurt, jij het aan kan. De gebeurtenissen in je leven en/of patronen die je zo kent houden je niet meer in de greep. Je beweegt mee met de omstandigheden en je accepteert ze. Je hebt geen invloed op dingen die gebeuren, maar je kunt wel kiezen voor hoe jij ermee omgaat. Je voelt je niet meer machteloos, omdat jij kijkt naar oplossingen waar jij wél invloed op kunt uitoefenen. Je begrijpt jezelf beter en je herkent wat er bij je gebeurt om daar vervolgens uit te kunnen stappen. Je leert van het leven en de keuzes die je maakt en haalt daar jouw lessen uit die jij weer meeneemt én toepast in nieuwe situaties. Je bent iemand die keuzes maakt die goed zijn voor jou!

Benieuwd naar mijn aanbod? Klik dan hier!

Neem contact met mij op


  Wat kost een life coach Arnhem?

  Ten eerste spreek ik in plaats van “kosten” graag van een “investering”. Kies jij voor coaching dan kies jij voor jezelf. Je kiest ervoor om te investeren in jezelf waarbij ik je vooral wil uitnodigen om te kijken naar wat het je gaat opleveren. Daarnaast werk ikzelf niet met losse sessies, maar bied ik een volledig 1-op-1 traject aan, namelijk het Inner Power traject. Dit traject bestaat uit 6 sessies van anderhalf uur verspreid over ongeveer een half jaar.

  Coaching is voornamelijk maatwerk en een ieder heeft iets anders nodig, maar over het algemeen is het kiezen voor 6 sessies de beste keuze. De reden dat ik ervoor kies om 6 sessies aan te bieden is, omdat de kans op een duurzame verandering aanzienlijk vergroot wordt hierdoor. Veranderen kost tijd en aandacht, het vraagt om bewustwording, herhaling en doen. In het doen zal jij tegen bepaalde dingen aanlopen die wij tijdens onze sessies met elkaar onder de loep nemen. Dit 1-op-1 traject is het meest persoonlijke leertraject dat ik je kan aanbieden en op deze manier zal jij het snelst leren en groeien.

  Voorafgaand aan het traject vindt er altijd eerst een gratis intakegesprek plaats. Tijdens deze intake kijken we samen naar wat je het liefste zou willen en waarom het nog niet gelukt is dat verlangen te realiseren. Het wordt duidelijk(er) voor je waar je pijn zit en wat je kunt doen om je weer goed te voelen, zodat jij jouw leven ten volle kunt gaan leven. Ook bepalen we samen tijdens de intake of ik de juiste persoon ben voor jou om samen een traject in te gaan. Wij zullen ongeveer een half jaar lang met elkaar samenwerken en daarom is de persoonlijke klik essentieel. Het moet goed voelen voor jou, zodat jij het meeste haalt uit het Inner Power traject.

  Heeft u nog vragen? Mail mij: info@frankascoaching.nl


  Waarom individuele coaching?


  Individuele coaching is de meest persoonlijke leervorm bij life coach Arnhem, en ook de meest versnelde vorm van leren. Tijdens individuele coaching gaat het om jou en sta jij centraal. We zoomen in op jouw persoonlijke behoefte(s). We stemmen de coaching af op jouw coachvragen en coachdoel(en) en werken samen naar dat doel toe. Tijdens de gesprekken werk ik met verschillende werkvormen en zal ik verschillende methoden en technieken toepassen die mede gaan helpen te bereiken wat jij wilt bereiken. We gaan samen kijken naar wat er voor nodig is om jouw verlangen(s) te realiseren. Jij krijgt mijn 100% en ik vraag jouw 100% waarbij jijzelf verantwoordelijk bent voor jouw eigen ontwikkelingsproces.

  Door scherpe vragen te stellen laat ik je zelf nadenken. Ik stimuleer jouw leerproces, waarbij jij altijd degene bent die verantwoordelijk is én blijft voor jouw proces. Door jou een spiegel voor te houden en terug te geven wat ik hoor en zie word jouw bewustzijn vergroot. Door hetgeen wat ik jou aanreik en zelfreflectie kom jij zelf tot inzicht. Al jouw nieuwe inzichten kan jij toepassen in de praktijk. Je zal merken dat je andere en nieuwe mogelijkheden gaat zien. Je zult ervaren dat jij een keuze hebt, altijd over overal. Je zult leren je goed te kunnen voelen, ongeacht de omstandigheden. Jij bepaalt richting en jij zit aan het stuur. Ik zit naast je en geef (bij)sturing waar nodig. Individuele coaching is gericht op het vergroten van jouw bewustzijn, jouw keuzevrijheid en autonomie. Dit alles voor een positieve gedragsverandering, zodat jij een leven leeft dat past bij wie jij werkelijk wilt zijn!

  Mijn werkgebied


  Woont u niet in Arnhem maar net daar buiten?

  Ook dan help ik je graag als life coach Arnhem!
  Bijvoorbeeld in Arnhem, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Velp, Elst, Rijkerswoerd, Elden, Oosterbeek, Rozendaal ,Nijmegen, Deventer, Zutphen, Apeldoorn en omgeving
  product rating
  Wat klanten vertellen over Franka's coaching.

  13 beoordelingen met een gemiddelde score van 5.0