Zoekt u een life coach in Duiven?

Direct een gratis en vrijblijvende intake? Neem contact op!

Bel nu direct +31 26 234 09 88

Life coach Duiven

Wat is een life coach Duiven?

“Er zijn zoveel coaches, wat is nou het verschil tussen al die coaches?”. Ik hoor het je denken en ik begrijp ook goed waar zo’n vraag vandaan komt. Er zijn veel coaches die het coach vak uitoefenen en een ieder met een eigen specialisme. De één noemt zichzelf loopbaancoach, de ander mental coach, life coach, relatie coach, persoonlijke coach, energetisch coach en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik noem mijzelf een life coach en life coaching heeft te maken met jouw leven zo optimaal mogelijk inrichten. Mochten wij met elkaar gaan samenwerken en een coaching traject aangaan dan kijk ik samen met jou naar wat je wilt bereiken en hoe jij daar kunt komen. Ik als life coach Duiven begeleid jou in het hele proces, zodat jij straks een leven leidt waar je blij en gelukkig van wordt.

Meer weten? Bel dan nu met Life coach Duiven

Bel nu direct +31 26 234 09 88
De coaching is doel- en oplossingsgericht. We zoomen in op jouw diepste verlangens en wat er voor nodig is die te realiseren. Ik help jou de kracht in jezelf ontdekken, zodat jij jezelf kunt helpen in jouw eigen proces. De patronen die jou (nog) zo in de greep houden worden helder voor jezelf. Je wordt je er bewust van, zodat jij hier daadwerkelijk kunt uitstappen en acties kunt nemen die in lijn liggen met wat jij het liefste wilt voor jezelf. Bewustwording is essentieel, want wanneer jij je bewust bent van jouw patronen, valkuilen en gedrag, alleen dan kan jij ook een andere weg inslaan. Je kunt andere keuzes maken voor jezelf die zorgen voor een andere uitkomst. Als je dit weet te doen ga je ervaren dat jouw leven verandert.

Waarom life coach Duiven?

 • Gratis intake
 • Gratis coach call
 • Gecertificeerd coach practitioner
 • Doel- en oplossingsgericht
 • 24 / 7 bereikbaar
 • Puur en persoonlijk

 • Plan direct uw gratis intake
  Volg mij

Wat doet een life coach Duiven?


Ik als life coach Duiven streef naar balans en “heelheid”, maar wat bedoel ik daarmee? Als life coach besteed ik aandacht aan vijf belangrijke aspecten, namelijk jouw denken, doen, voelen en zijn. Het vijfde aspect is de context waarin jij je begeeft. Ook wel anders gezegd: de “harde” kant is de kant van de wil, het denken en doen. De zachte kant is de kant van het verlangen, gevoelens en intuïtie. Deze beide helften vullen elkaar aan en het één kan niet zonder het ander. Als life coach kijk ik samen met jou naar ieder aspect in je leven, zodat jij een “heel” mens wordt en een leven leidt die je ten volle leeft!

Het denken: hier gaat het om alles wat in jouw hoofd gebeurt. Als je te weinig aandacht geeft aan dit kwadrant ben je bezig als een “kip zonder kop”. Geef je teveel of eenzijdige aandacht hieraan dan kan het zijn dat je blijft vastzitten in starre denkpatronen. Het doen: heeft te maken met het fysieke aspect. Wanneer je niet goed voor jezelf zorgt put je jouw lichaam uit wat resulteert in hoofdpijn, rug- en spierpijn etc. Hier gaat het ook om jouw gedrag. Het voelen: hier laat jij je hart spreken. Als jij je hierin goed hebt ontwikkeld ken jij je gevoelens en kun je ze uitdrukken. Het zijn: hier zitten onze waarheden en de betekenis die wij eraan geven, hier zit de zin van het leven. Hier gaat het om je innerlijke drive. Als je geen aandacht geeft hieraan dan is er een zekere mate van zinloosheid die je kunt voelen. Als je teveel aandacht geeft aan dit kwadrant kan het zijn dat jij anderen wilt overtuigen in plaats van te inspireren. De context: niemand is alleen op de wereld en een ieder van ons beweegt zich in een bepaalde context bijvoorbeeld je gezin. Iedere context stelt zijn eigen eisen waar jij je in beweegt.

Voor wie is een life coach Duiven?

Het meest belangrijke antwoord op deze vraag is dat life coaching is voor degenen die willen veranderen. Een life coach Duiven is er voor een ieder die vastloopt in het leven en niet weet hoe daar uit te komen. Bepaalde (denk)patronen houden je vast, je loopt tegen zaken aan en dat kan zowel zijn in je werk als privé. Samen kijken wij daar naar en help ik jou te ontdekken welke acties je kunt nemen om jouw verlangens te realiseren. Tijdens het hele proces sta ik als life Duiven coach naast je, loop ik met je mee en geef ik (bij)sturing waar nodig. Ik zal tijdens onze eerste sessie met jou inzoomen op jouw coachvragen en uiteindelijke doel dat je wilt bereiken. Tijdens het gehele traject is bewustwording essentieel. Hieronder leg ik uit waarom.

Vanuit bewustwording kan jij andere keuzes maken in je doen en laten. Om je bewust(er) te maken zal ik jou gerichte en scherpe vragen stellen, zodat jij tot eigen inzichten komt. Ik zal je steeds weer proberen te spiegelen en je terug te geven wat ik je hoor zeggen, met én zonder woorden. Ik zal bepaalde methoden, technieken en werkvormen inzetten die mede gaan bijdragen aan het bereiken van jouw doel(en).Je zult merken dat je weer in verbinding komt te staan met jezelf en jij zegt, voelt en doet wat in lijn ligt met wie je werkelijk wilt zijn. Wat jij je moet realiseren is dat jij verantwoordelijk bent voor jouw proces, ontwikkeling en groei. Wanneer je niets doet, dan zal er ook weinig tot niets veranderen. Aan jou de keuze om te doen wat goed is voor jou en jouw eigen leven ten volle te leven. Als jij dit wilt en acties neemt, dan zal je het meeste kunnen halen uit het coaching traject.

Wilt u een gratis intake? Plan nu direct

Waarom een life coach?

Wanneer jij op dit moment een leven leeft dat je niet past, waar je niet gelukkig van wordt en het niet past bij wie jij werkelijk wilt zijn dan kan ik als life coach Duiven jou helpen ontdekken wat het is dat jij het liefste wilt voor jezelf en waarom het nog niet gelukt is dat te realiseren. Wellicht word je tegengehouden door belemmerende overtuigingen of patronen die je zo kent en waar je moeilijk kunt uitstappen. Misschien is er een heftige gebeurtenis geweest in je leven en voelt het nu zo zwaar dat het bijna ondraaglijk is. Je weet alleen niet hoe je uit dit dal omhoog krabbelt. En misschien is het ook moeilijk voor je om deze gevoelens toe te laten. Misschien word je soms overspoeld door al die emoties, maar kan je ze ook niet goed plaatsen. Je grootste realisatie is dat wanneer je niets onderneemt, de situatie blijft zoals deze is. Je voelt dat dit je niet meer dient en je wilt het anders voor jezelf.

Ik als life coach Duiven kan je weer helpen de verbinding met jezelf terug te vinden, omdat jij voelt dat jij het waard bent en het leven het waard is. Hoe zou het zijn als je het niet meer alleen hoeft te doen en hulp durft te vragen? Dat je diepgaande relaties kunt aangaan en gehoor geeft aan wat jij nodig hebt. Je bent je bewust van je patronen en kan daar uitstappen, zodat jij je weer goed kan voelen. Je vertrouwt op jezelf en je bent in staat je goed te voelen ongeacht de omstandigheden. Je leeft jouw eigen leven en maakt keuzes die goed zijn voor jou om je dromen te vervullen.

Neem contact met mij op


  Wat kost een life coach Duiven?

  Als jij voor een life coach Duiven kiest en er voor kiest om een coaching traject aan te gaan, dan zet jij jezelf op nummer één. Je maakt de relatie met jezelf de belangrijkste relatie in je leven en je investeert in jezelf. Om die reden spreek ik niet van kosten, maar wil ik het met je hebben over een investering. Ik wil je vragen te kijken naar wat het traject je gaat brengen en hoe je leven zal veranderen in positieve zin wanneer jij investeert in een life coach.

  Ik bied als life coach Duiven een persoonlijk 1-op-1 coaching traject aan. Dit 1-op-1 traject heeft een doorlooptijd van ongeveer een half jaar, dus een half jaar werken jij en ik samen. Iedere sessie duurt anderhalf uur. Uit ervaring blijkt dat anderhalf uur het meest effectief is; er is genoeg tijd om dieper op bepaalde materie in te gaan. Vaak is er na anderhalf uur ook veel de revue gepasseerd, zowel in woorden als emoties en is anderhalf uur genoeg. Ik kies voor 6 sessies verspreid over een half jaar, omdat veranderen niet van de één op andere dag is gerealiseerd. Je hebt tijd nodig om dingen te laten landen en te verwerken. Je hebt ook tijd nodig om te oefenen met hetgeen wat ik je aanreik en je zult het telkens moeten herhalen, zodat het nieuw geleerde in je systeem raakt. Ook in het oefenen en de acties die je neemt zal je tegen zaken aanlopen die wij weer met elkaar bespreken tijdens ons 1-op-1 contact. Op deze manier leer én ontwikkel jij je het snelst.

  Heeft u nog vragen? Mail mij: info@frankascoaching.nl


  Waarom individuele coaching?


  Zoals ik hierboven al aangaf leer en ontwikkel jij je het snelt tijdens ons 1-op-1 contact. Het is de meest persoonlijke vorm van leren. Het gaat om jou en jou alleen. We stemmen de coaching af op wat jij nodig hebt. We werken samen naar jouw coachdoel toe en hoe we dat doen ligt heel erg in lijn met de coachvragen die je hebt. Een coachvraag is vaak een “hoe” vraag dus bijvoorbeeld: “Hoe maak ik verbinding met mezelf en een ander?”. Tijdens onze sessies zal ik verschillende methoden en technieken inzetten die mede bijdragen aan het bereiken van jouw coachdoel. Mijn volledige tijd en aandacht als life coach Duiven is voor jou. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je groei en ontwikkeling. Ik geef je de handvatten en tools en jij moet het doen.

  Wat heel erg mijn stijl is, is dat ik jou graag laat nadenken. Ik heb geen kant en klare oplossingen en antwoorden, die zitten in jou zelf. Wat ik wel doe is die samen met jou onderzoeken. Het verschil tussen een coach en een coachee is dat ik de (professionele) kennis en ervaring heb om jou verder te helpen. Ik kan jou de tools aanreiken, zodat jij enerzijds bewust wordt van wat er bij je gebeurt, wat je zegt en doet en anderzijds acties kunt nemen die in lijn liggen met jouw diepste verlangens. Wat ik goed kan als life coach Duiven is écht luisteren naar jou, waarbij ik scherp ben in mijn vraagstelling. Ik reageer op wat jij wel én niet zegt. Een belangrijke in mijn werkwijze is dat jij mijn rust en geduld zult ervaren. Het gaat om jou dus jij bepaalt het ritme van het gesprek, zodat jij tijd en ruimte ervaart om tot jouw kern te komen.

  Mijn werkgebied


  Woont u niet in Duiven maar net daar buiten?

  Ook dan help ik je graag als life coach Duiven!
  Bijvoorbeeld in Arnhem, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Velp, Elst, Rijkerswoerd, Elden, Oosterbeek, Rozendaal ,Nijmegen, Deventer, Zutphen, Apeldoorn en omgeving
  product rating
  Wat klanten vertellen over Franka's coaching.

  13 beoordelingen met een gemiddelde score van 5.0