Zoekt u een life coach in Ede?

Direct een gratis en vrijblijvende intake? Neem contact op!

Bel nu direct +31 26 234 09 88

Life coach Ede

Wat is een life coach Ede?

Ik hoor je deze vraag letterlijk hardop uitspreken en ik snap dat je niet weet wat een life coach Ede precies is. Ik wil het je daarom graag uitleggen. Er zijn veel soorten coaches in Nederland en iedereen noemt zich anders, want bij iedere hulpvraag past een andere vorm van coaching. De één heeft vragen op het gebied van zijn of haar loopbaan, de ander heeft burn-out klachten, weer een ander heeft hulp nodig bij zijn of haar rouwverwerking en zo zijn er nog heel veel soorten hulpvragen. Een life coach, zoals ik, helpt jou bij het zo optimaal mogelijk vorm geven van jouw leven. Ook dit is nog best breed he? Ook iedere life coach kan zich weer richten op bepaalde vraagstukken. Ik richt mij op mensen die hun veerkracht (weer) willen (her)ontdekken, zodat zij hun leven ten volle kunnen gaan leven. Waar ik jou bij kan helpen bespreek ik graag in het kopje “wat doe ik als life coach?”, zodat jij een nog beter beeld krijgt van mijn diensten.

Meer weten? Bel dan nu met Life coach Ede

Bel nu direct +31 26 234 09 88
Ik onderzoek samen met jou als life coach Ede hetgeen wat maakt dat jij jouw leven (nog) niet ten volle leeft. We kijken naar wat je tegenhoudt en waarom het nog niet gelukt is jouw verlangens te realiseren. Vervolgens kijken we naar wat daarvoor nodig is en wat jou gaat helpen je weer gelukkig te voelen. Je hebt in je leven bepaalde denkpatronen ontwikkeld die jou wellicht vroeger hebben geholpen, maar jou nu niet meer dienen. Ook hier kijken we naar. Als jij bewust(er) gaat worden van jouw denken, voelen, doen en laten dan zal je merken dat je ook andere keuzes kunt leren maken die goed zijn voor jou. Dit is even in een hele beknopte notendop, maar dan krijg je hopelijk al een iets beter beeld hoe de coaching eruit kan gaan zien.

Waarom life coach Ede?

 • Gratis intake
 • Gratis coach call
 • Gecertificeerd coach practitioner
 • Doel- en oplossingsgericht
 • 24 / 7 bereikbaar
 • Puur en persoonlijk

 • Plan direct uw gratis intake
  Volg mij

Wat doe ik als life coach?


Zoals ik hierboven al aangaf, als life coach Ede richt ik mij op een bepaalde doelgroep. De doelgroep waar ik me op richt zijn mensen die hun veerkracht (weer) willen (her)ontdekken, zodat zij hun leven ten volle kunnen gaan leven. Dit is mijn missie die ik vanuit mijn tenen voel, omdat ik ‘m zelf heb moeten terugvinden. In mijn leven ben ik geconfronteerd met moeilijke thema’s en heb ik hard moeten werken aan mezelf én met mezelf om uit het dal omhoog te krabbelen waar ik in heb gezeten. Wil je hier wat meer over weten dan verwijs ik jou graag door naar de pagina “over mij”.

Om een voorbeeld te geven waarbij ik jou kan helpen is de verbinding met jezelf herstellen, zodat jij zegt, voelt en doet wat in lijn ligt met wie je werkelijk bent. Het kan namelijk zijn dat jij deze verbinding verloren bent a long the way door bijvoorbeeld (heftige) gebeurtenissen in jouw leven. Ergens voel je heel sterk dat je jezelf graag weer wilt terugvinden, omdat je voelt dat je het waard bent en het leven het waard is. Als life coach Ede kijk ik daarnaast naar jou als mens in zijn geheel. Ik bedoel hiermee dat er 5 kwadranten zijn in jouw leven die allemaal evenveel aandacht verdienen. Het gaat hierbij om jouw denken (hoofd), doen (lichaam), voelen (hart), zijn (spirituele) en de context waar jij je in bevindt. Als deze kwadranten niet in balans zijn dan leef jij je leven niet ten volle en dat is wat ik jou zo gun.

Voor wie is een life coach Ede?

Ik ben er voor jou als life coach Ede wanneer jij vastloopt in het leven door bijvoorbeeld een heftige gebeurtenis zoals hierboven beschreven of telkens stuk loopt op bepaalde thema’s. Misschien is er een bepaald patroon waar je telkens in terug valt en je voelt dat je daar zo graag wilt uitstappen, maar je weet (nog) niet goed hoe. Het kan ook zijn dat je deze nog niet ziet en dus niet begrijpt wat er elke keer gebeurt. Ik help je daar bewust van te worden om er vervolgens uit te kunnen stappen. Het belangrijkste is jouw wil om te willen veranderen. Als de wil er is, dan is er ook een weg. Hoe cliché dat ook klinkt, maar clichés zijn niet voor niets clichés.

Waar je op kunt bouwen is dat ik er de hele weg bij ben. Ik zal je als life coach Ede ondersteunen waar nodig en waar ik kan. Wat essentieel is voor de slagingskans van de coaching is dat we richting gaan bepalen tijdens onze eerste sessie. Welk doel wil je behalen? Tijdens onze coaching sessies zal ik blijven checken of we op de goede weg zitten. Zo ja, dan gaan we door. Zo niet, dan stellen we het doel bij. In totaal zullen wij gemiddeld 6 sessies met elkaar doorlopen, omdat ik het Inner Power traject aanbied. Waarom ik alleen een traject aanbied en daar in geloof vertel ik in een volgend blok. Ook maak ik gebruik van bepaalde technieken die zorgen voor meer bewustwording en inzichten. Tevens geef ik je handvatten mee, zodat jij stappen kunt zetten in het realiseren van jouw doel(en) en verlangens. In ieder contact zal je mijn rust ervaren en mijn volledige aandacht. Ik vind het belangrijk af te stemmen op jou waarbij ik jou het ritme van het gesprek laat bepalen. Als jij nu denkt “dit is wat ik wil” en je bent klaar voor een coaching traject dan wil ik je bij deze uitnodigen om mijn aanbod pagina te bekijken.

Wilt u een gratis intake? Plan nu direct

Waarom een life coach?

Ik heb in bovenstaande teksten verschillende redenen gegeven waarom je naar mij als life coach Ede zou kunnen gaan. De belangrijkste reden waarom je zou kunnen kiezen voor mij als life coach is wanneer jij een leven leeft dat niet voelt als leven. Het leven voelt zwaar voor je en je weet niet hoe je uit dat dal omhoog komt. Je zou willen dat het lichter voelt. Stel je namelijk eens voor hoe dat zou zijn? Dat het draaglijker wordt, je meer ademruimte hebt en je niet overspoeld wordt door allerlei emoties. Dat dingen je niet overkomen, maar jij zelf invloed hebt en kunt uitoefenen. Dat jij je niet machteloos voelt, maar je juist goed kunt voelen ongeacht de omstandigheden. Dat je het niet alleen hoeft te doen, maar hulp durft te vragen. Hoe klinkt dit?

Ik kan je nu met 100% overtuiging zeggen dat dit mogelijk is. Ik heb het namelijk zelf allemaal geleerd. De pijnen die ik beschrijf zijn ook mijn pijnen geweest en ik heb ze aangekeken, aangepakt en om weten te buigen. En ik heb daar ook hulp bij nodig gehad. Ik heb onder andere therapie gevolgd op het gebied van rouw- en verliesverwerking. Ik kwam daar 2,5 jaar lang elke week. Allerlei emoties zijn de revue gepasseerd; van pijn, verdriet en eenzaamheid tot boosheid, frustratie en wanhoop. Ik heb veel gepraat, gehuild, maar ook gelachen. Ik ben daar gespiegeld en geconfronteerd. Het was vallen en opstaan, oefenen en herhalen. Ik heb onder andere geleerd om gehoor te geven aan mijn behoefte(s). Wat heb ik nodig en hoe vraag ik daar om? Niemand weet wat er in mij omgaat als ik dit niet deel. Dit zijn een paar voorbeelden van de velen. Wat ik ermee wil zeggen is dat een ieder van ons hulp mag vragen, of het nou een life coach Ede, psycholoog, vriend of vriendin is. Wanneer je het niet alleen probeert te doen, maar hulp vraagt zal je merken dat je sneller en makkelijker vooruit komt.

Neem contact met mij op


  Wat kost een life coach Ede?

  De vraag: “Wat kost een life coach Ede?” vind ik eigenlijk geen goede vraag, al snap ik dat deze vraag leeft. Echter, ik wil je vragen om deze vraag anders te formuleren. Wanneer jij jezelf namelijk de vraag stelt: “Wat levert een life coach mij op?” zal je merken dat de kosten van het traject er niet meer toe doen, omdat je weet wat het jou gaat brengen. Als jij weet wat het jou gaat brengen, ben jij meer dan bereid te investeren hierin en dus in jezelf. Je leven gaat echt veranderen wanneer jij bereid bent acties te nemen en een coaching traject aangaat. Ik geloof oprecht in het Inner Power traject dat ik aanbied. Het is het meest persoonlijke wat ik je kan aanbieden en je zult vrij snel al verandering(en) merken. Op deze manier leer jij het snelst!

  Zoals ik eerder heb aangegeven bied ik alleen een coaching traject aan en ik zal je uitleggen waarom. Het Inner Power traject bestaat uit 6 sessies en dit is het meest ideale aantal. Tevens zijn de 6 sessies verdeeld over een half jaar ongeveer. Als jij een traject aangaat betekent dit dat jij het anders wilt voor jezelf. Dit betekent dat jij andere dingen moet gaan doen, want anders blijf je krijgen wat je kreeg. Veranderen kost tijd en de kans op een blijvende verandering is groter wanneer wij voor een langere periode samenwerken en daar zijn ook meerdere sessies voor nodig. Je zult ook tegen bepaalde dingen aanlopen en die bespreken wij samen tijdens onze 1-op-1 sessies. Ik houd je als life coach Ede een spiegel voor en zal je soms ook oefeningen meegeven (dit kunnen kleine oefeningen zijn) waar je buiten onze sessies om mee kunt oefenen. Iedere sessie duurt bij mij overigens 1,5 uur, omdat we in 1,5 uur tijd het meeste kunnen halen uit onze sessie. Een uur is vaak te kort en 2 uur is erg lang, waardoor het kan zijn dat je moe wordt en/of weinig tot geen concentratie meer hebt, omdat er (te) veel wordt behandeld.

  Heeft u nog vragen? Mail mij: info@frankascoaching.nl


  Waarom individuele coaching?


  Bij individuele coaching krijg je mijn volledige aandacht en aanwezigheid en ben ik 1,5 uur helemaal afgestemd op jou! Er zijn geen andere mensen bij, denk bijvoorbeeld aan een webinar of groepstrainingen waarbij andere mensen ook hun vragen en persoonlijke verhalen willen delen. Tijdens onze individuele coachsessies hoef ik mijn aandacht niet te verdelen en kan ik mij als life coach Ede optimaal focussen op jou en jouw verhaal. Ik kan je geen persoonlijkere vorm aanbieden dan dit. Jouw doel en jouw vragen staan centraal en daar werken we samen naartoe.

  Wat ik vaak terug krijg van mensen in mijn omgeving is dat ik enorm nieuwsgierig ben, in positieve zin. Ik ben nieuwsgierig naar wat er bij jou leeft en gebeurt, wat je denkt, voelt en doet. Ik houd ervan om scherpe en gerichte vragen te stellen en ik ben daarin heel erg afgestemd op mijn intuïtie. De juiste vragen komen in mij op en ik vertrouw er 100% op dat, dat de vragen zijn die gesteld moeten worden. In coach land noemen we dit ook wel “comfortabel zijn in het niet-weten”. Van tevoren heb ik ook nog geen idee, ik zal dus als life coach Ede met jou gaan onderzoeken waarbij ik erop vertrouw dat de antwoorden komen. Uiteraard put ik uit mijn (professionele) kennis en ervaring(en) en kan ik jou de juiste tools aanreiken waarvan ik weet en voel dat die jou verder gaan brengen. Door de coaching leer jij anders kijken, denken en doen. Straks heb jij de mindset en tools om jezelf te helpen. Jij kunt terugvallen op jezelf en putten uit de tool box die jij aangereikt hebt gekregen.

  Mijn werkgebied


  Woont u niet in Ede, maar net daar buiten?

  Ook dan help ik je graag als life coach Ede!
  Bijvoorbeeld in Arnhem, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Velp, Elst, Rijkerswoerd, Elden, Oosterbeek, Rozendaal ,Nijmegen, Deventer, Zutphen, Apeldoorn en omgeving
  product rating
  Wat klanten vertellen over Franka's coaching.

  13 beoordelingen met een gemiddelde score van 5.0