Zoekt u een life coach in Loenen?

Direct een gratis en vrijblijvende intake? Neem contact op!

Bel nu direct +31 26 234 09 88

Life coach Loenen

Wat is een life coach?

“Wat doe je dan precies?”. Een vraag die ik regelmatig hoor van mensen in mijn omgeving. Aangezien ik deze vraag altijd terug krijg, is het dus niet zo duidelijk voor anderen en vraagt het om enige uitleg. Die uitleg geef ik graag! De wereld kent vele soorten coaches en coaching. De reden hiervan is, omdat er zoveel soorten (hulp)vragen zijn en iedere hulpvraag vraagt om een ander aanbod; een ander specialisme. Ook binnen de life coaches zijn er verschillende soorten. Wel kan ik in zijn algemeenheid zeggen dat een life coach jou helpt in jouw leven en het zo goed mogelijk inrichten daarvan. Mijn missie als life coach Loenen is om jou te helpen je veerkracht te ontdekken, zodat jij jouw leven (weer) ten volle kunt gaan leven. Meer daarover in het verlengde van deze pagina.

Meer weten? Bel dan nu met Life coach Loenen

Bel nu direct +31 26 234 09 88
Even heel simpel en kort gezegd: Jij ervaart een pijn en als life coach Loenen help ik jou bij het wegnemen van die pijn. Ik help jou, jouw verlangen(s) te behalen, waardoor jij een leven leidt waar je blij en gelukkig van wordt. We kijken samen naar wat jij nodig hebt om dat verlangen realiteit te laten worden. We gaan helen wat jouw pijn veroorzaakt en we maken krachtiger wat al zo krachtig is in jou! Je leert jouw belemmerende overtuigingen en patronen in positieve zin om te buigen en ik ga jou leren acties te nemen die ervoor gaan zorgen dat jouw verlangen(s) werkelijkheid worden. Wanneer jij hiertoe bereid bent zal je merken dat jouw leven echt gaat veranderen. Jij hebt jou nodig en jij kan jezelf helpen. Geef jezelf dus ook wat je nodig hebt om dit te kunnen doen voor jou. Een life coach is er voor jou om uiteindelijk jezelf te kunnen helpen en deze persoon is erbij tijdens het hele proces.

Waarom life coach Loenen?

 • Gratis intake
 • Gratis coach call
 • Gecertificeerd coach practitioner
 • Doel- en oplossingsgericht
 • 24 / 7 bereikbaar
 • Puur en persoonlijk

 • Plan direct uw gratis intake
  Volg mij

Wat doe ik als life coach Loenen?


Ik gaf al aan dat er binnen de life coaches ook verschillende soorten zijn met elke een ander specialisme. Ik ben ook een life coach Loenen met de focus op een specifieke doelgroep. Deze doelgroep is eigenlijk ontstaan tijdens het schrijven van mijn “over mij” pagina. Tijdens het schrijven daarvan voelde ik heel sterk wat mijn missie zou worden. Deze missie is heel erg gelinkt aan mijn eigen levenspad en thematieken waar ik heb mee “moeten” dealen. De “pijnen” die ik destijds voelde heb ik kunnen vertalen naar de pijnen van mijn klanten en dat is precies hetgeen waar ik bij wil helpen. Ik weet namelijk zo goed hoe het voelt, maar vooral ook wat er voor nodig is om deze pijnen aan te kijken en om te buigen.

Ik vind het belangrijk dat wat ik andere mensen leer en aanreik, ik zelf ten diepste heb gevoeld en doorlopen. Mijn missie is dat ik jou wil helpen, jouw veerkracht te (her)ontdekken, omdat iedereen die veerkracht in zich heeft. Dát is waar ik 100% in geloof. Er is niets waar wij als mensen niet uit kunnen komen, alleen soms hebben we daar wat hulp bij nodig, omdat het alleen te groot en te zwaar is. Tevens staat of valt het altijd met de keuzes die jij maakt. Ben jij bereid keuzes te maken die jou helpen jouw leven ten volle te leven? Neem eens een kijkje op mijn homepagina en aanbod pagina zou ik willen zeggen. Dan krijg je een nog beter beeld van wat ik als life coach Loenen aanbied. Als je het fijn vindt dat ik eens met je meekijk, zodat we specifiek kunnen inzoomen op jou en jouw verhaal, dan mag je ook altijd een gratis coach call met me inplannen. Klik hier!

Voor wie is een life coach?

Voor wie ik er ben als life coach Loenen heb ik hierboven beschreven. Daarnaast zijn er 2 andere hele belangrijke factoren die een rol spelen, namelijk jouw motivatie en je bereidheid er ook iets voor te willen doen. Zijn deze 2 factoren aanwezig, dan is life coaching voor jou en heb je de grootste kans van slagen. Ik zal wat meer toelichting geven aan de hand van een voorbeeld hieronder waarom die 2 zo belangrijk zijn.

Stel, jij gaat starten met een coaching traject, maar je bent eigenlijk niet echt gemotiveerd om volledige commitment af te geven dan heeft dit invloed op de effectiviteit van de coaching. Ik kan als life coach Loenen nog zoveel aanreiken, maar wanneer je niet wilt en dus eigenlijk weerstand biedt, zal er weinig tot niets veranderen. Daarnaast is er ook nog een groot verschil tussen willen en daadwerkelijk doen. Je kunt heel graag willen, maar als de acties uitblijven zal er ook niets gebeuren. Dat neemt niet weg dat je natuurlijk weerstand mag voelen, je mag het lastig vinden etc. Dit is heel logisch en niet meer dan normaal. Je gaat iets aan wat je (nog) niet kent en dat is spannend. Laten we dit dus vooral bespreekbaar maken en houden. Je mag er op vertrouwen dat ik je hierin begeleid en ondersteun. Ook bepalen we samen waar jij aan het einde van de rit wilt staan. Wat wil je dan bereikt hebben? Ook essentieel voor de effectiviteit van de coaching!

Wilt u een gratis intake? Plan nu direct

Waarom een life coach Loenen?

Ik ben van mening dat we allemaal weleens hulp nodig hebben in ons leven. Of dit nu hulp is bij praktische zaken of emotionele steun. Het alleen willen doen of het alleen willen oplossen is in mijn ogen zo’n grote denkfout. Waarom zou je ook? Hoe verlichtend is het als je emotionele steun durft te vragen aan je naasten én ontvangt. Naast dat emotionele steun vragen en durven te ontvangen je enorm kan helpen, kan een life coach je nog een stap verder helpen. Een life coach is namelijk een professional, iemand die het coachvak beheerst en uitoefent, iemand die dingen ziet die jij (nog) niet ziet en iemand die jou daadwerkelijk andere stappen kan laten zetten om jouw verlangens te realiseren. Wat ik wel heel erg belangrijk vind als life coach Loenen om te benoemen is dat er natuurlijk veel soorten coaches zijn en iedereen zich (vooralsnog) coach mag noemen, maar daarmee is niet iedereen een goede coach. Wat maakt dan een goede coach hoor ik je denken. Ik licht het graag toe in onderstaande.

Ik sprak net over de slagingskans van een coaching traject en dat, dat te maken heeft met jouw motivatie en je bereidheid acties te nemen. Wat een hele grote rol speelt (zo’n 55%) bij de slagingskans van de coaching is de persoonlijke klik met jouw coach. Dus wat voor jou goed voelt, kan voor de ander niet goed voelen. Dit is dus per persoon verschillend en belangrijk voor jou om op afgestemd te zijn. Daarnaast is het goed om te kijken naar welke opleiding(en) de coach gedaan heeft. Heeft de coach een erkende opleiding gedaan, is deze persoon aangesloten bij een branchevereniging, hoe houdt deze coach zijn/haar kennis actueel, hoe waarborgt en bevordert de coach zijn of haar deskundigheid en houdt zo de kwaliteit hoog van zijn of haar diensten? Als laatste gaat het over hoe geloofwaardig de coach is. Waar is hetgeen wat de coach vertelt op gebaseerd? Dit zijn factoren die ik als life coach Loenen belangrijk vind en je kunt laten meewegen bij jouw keuze.

Neem contact met mij op


  Wat kost een life coach?

  Een veel leukere (en betere!) vraag om te stellen is wat een life coach Loenen jou gaat opleveren. Ik snap dat je niet gelijk zelf antwoord hebt op die vraag, daarom is het goed om dit met een professional coach te bespreken. Diegene kan met zijn of haar professionele pet jou de juiste vragen stellen en terug geven waarvan hij/zij ziet waar jouw “pijnen” zitten en wat je kunt doen om jouw verlangens te realiseren, in een hele beknopte notendop. Als jij eenmaal helder hebt wat het traject jou kan gaan opleveren is de vraag, hoe groot is jouw verlangen om hier daadwerkelijk iets aan en mee te doen? En daarna de vraag, ben jij bereid om ook (andere) acties te nemen?. Wat ik zelf altijd aanbied is een gratis intake om vanuit daar te kunnen bepalen of ik de juiste persoon ben voor jouw coachvragen. Daarna mag jij kiezen om wel of niet met mij te gaan werken.

  Nog even terug naar wat het jou gaat opleveren. Vergelijk het even met het kopen van bijvoorbeeld een nieuwe vaatwasser als jouw oude stuk gaat. Ik als life coach Loenen heb zo’n vermoeden dat er snel een nieuwe staat in je keuken, klopt dat? En waarom? Je weet hoe fijn het is om een vaatwasser te hebben. Je hoeft het zelf niet meer met de hand te doen wat tijd scheelt, je vaat wordt goed schoon, je kunt gelijk de vieze vaat in de vaatwasser inpakken en het staat niet meer in de weg etc. Je hebt dus duidelijk hoe een vaatwasser het jou een stukje makkelijker maakt. Voor een coaching traject geldt hetzelfde; zie jij hoe de coaching jouw leven een stukje makkelijker, lichter, draaglijker maakt waardoor jij je beter, fijner, gelukkiger etc. voelt? Als het geld een echt groot probleem is zou je er misschien wat langer voor kunnen sparen of jouw omgeving (familie, vrienden) kunnen inschakelen om je financieel te ondersteunen. Daarnaast kan je ook altijd aan jouw werkgever vragen om je financieel bij te staan.

  Heeft u nog vragen? Mail mij: info@frankascoaching.nl


  Waarom individuele coaching Loenen?


  Individuele coaching is de meest persoonlijke vorm van coaching. Het is alleen jij en ik waar jij centraal staat. Hierdoor kunnen we echt diep(er) inzoomen op jou en is mijn tijd als life coach Loenen en aandacht volledig voor jou. In een groepstraining bijvoorbeeld moet ik mijn aandacht verdelen en kan ik niet helemaal de diepte ingaan en specifiek inzoomen op jouw persoonlijke verhaal. Om die reden is bijvoorbeeld een persoonlijk traject een grotere investering dan een groepstraining on- of offline.

  Er zijn veel coaches in allerlei soorten en maten. Je kiest voor mij als life coach Loenen wanneer het vooral goed voelt. Een aantal woorden die mij typeren zijn; rust, geduldig, scherpzinnig, professioneel en intuïtief. Wil je meer weten over mij dan verwijs ik je graag door naar mijn over mij pagina. Kies jij voor Franka’s coaching dan starten wij met het Inner Power traject. De investering voor dit traject bedraagt €675 en je krijgt 6 sessies van anderhalf uur. Deze kunnen zowel online als fysiek plaatsvinden. Mijn voorbereiding op onze sessies en de verslaglegging naderhand zitten bij deze investering in. Elke sessie neem ik op (met jouw akkoord uiteraard) en aan het einde van de rit ontvang jij alle sessies op een usb, zodat jij deze te allen tijde kunt terugluisteren. Een traject biedt jou de grootste kans op een duurzame verandering. Om iets anders te doen dan wat je altijd hebt gedaan vraagt om aandacht, oefenen en herhalen. Ik nodig je graag uit een gratis intake met me te plannen. Klik hier!

  Mijn werkgebied


  Woont u niet in Loenen, maar net daar buiten?

  Ook dan help ik je graag als life coach Loenen!
  Bijvoorbeeld in Arnhem, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Velp, Elst, Rijkerswoerd, Elden, Oosterbeek, Rozendaal ,Nijmegen, Deventer, Zutphen, Apeldoorn en omgeving
  product rating
  Wat klanten vertellen over Franka's coaching.

  13 beoordelingen met een gemiddelde score van 5.0