Zoekt u een life coach in Nijmegen?

Direct een gratis en vrijblijvende intake? Neem contact op!

Bel nu direct +31 26 234 09 88

Life coach Nijmegen

Wat is een life coach?

Als life coach Nijmegen help ik jou jouw leven zo in te richten, zodat jij ‘m ten volle kunt leven! Een life coach is iemand die jou kan helpen wanneer je vastloopt en niet weet hoe je daaruit komt. De coaching is gericht op de toekomst en hoe jij jouw verlangens waar kunt maken. Uiteraard zoom ik ook met je in op belemmeringen en patronen die je zo kent en die je nu niet meer dienen. Samen bepalen we jouw coachdoel en de weg er naartoe. Je zult merken dat er een verandering gaat plaatsvinden in jouw mindset. Je zult anders tegen bepaalde dingen aankijken en er ook anders mee omgaan. Je leert jezelf beter kennen en je leert (weer) te vertrouwen op jou. Jij bent degene die jij nodig hebt en die jou kan helpen, gun jezelf ook hetgeen wat je nodig hebt om dit voor jou te kunnen doen.

Meer weten? Bel dan nu met Life coach Nijmegen

Bel nu direct +31 26 234 09 88
Anders leren denken en doen vraagt allereerst om herkennen wat je denkt en doet. Inzicht krijgen hierin is dus heel erg belangrijk. Als dit helder is voor jezelf kan je kiezen voor andere routes met een andere bestemming. Een bestemming waar je blij van wordt. Hier heb je keuzes, (adem)ruimte, hier voelt het lichter en draaglijker. Je hebt de mindset en tools om met iedere omstandigheid om te gaan. Je zult merken dat dit ook zijn weerslag heeft op relaties die je met anderen hebt en met anderen aangaat, in positieve zin. Je vertrouwt op jezelf en leeft een leven waarin jij je dromen realiseert. Ik help jou als life coach Nijmegen dat leven te gaan leven!

Waarom life coach Nijmegen?

 • Gratis intake
 • Gratis coach call
 • Gecertificeerd coach practitioner
 • Doel- en oplossingsgericht
 • 24 / 7 bereikbaar
 • Puur en persoonlijk

 • Plan direct uw gratis intake
  Volg mij

Wat doet een life coach Nijmegen?


Als mens hebben we ons hoofd, ons hart, ons lichaam en onze ziel en als mens bewegen wij ons in de wereld in een bepaalde context. Als life coach Nijmegen heb ik aandacht voor al deze vijf aspecten. Wanneer het ene aspect te veel, te weinig of te eenzijdig aandacht krijgt, dan kan je spreken van een disbalans. En wanneer er sprake is van een disbalans leef jij jouw leven niet ten volle en laat dat nou net hetgeen zijn waar ik als life coach naar streef!

Wanneer we alleen ons hoofd gebruik redeneren we alles vanuit verstand. In ons hoofd zit ons ratio en ons denken. Als we te weinig ons hoofd gebruiken dan denken we er niet goed bij na en kan het zijn dat we als “kip zonder kop” bezig zijn. Ons lichaam is onze huisvesting en wanneer we niet goed voor ons lichaam zorgen dan krijgen we daar last van. Denk aan vermoeidheid wanneer je niet voldoende rust pakt of voldoende eet en drinkt. In ons hart zit ons gevoel en het gaat er hier om of jij kunt luisteren naar je gevoel en je gevoel ook kan laten spreken. Als je teveel aandacht geeft hieraan dan kan het zijn dat je (te) veel en (te) heftige emoties ervaart en neemt je gevoel de overhand. Jouw ziel, ook wel jouw zijn en jouw identiteit; hier gaat het om worden wie je werkelijk bent en durven vertrouwen op je eigen intuïtie. Als laatste bewegen we ons allemaal in bepaalde contexten ofwel verschillende omgevingen. Denk hierbij aan jouw werk of privé. Als life coach Nijmegen doorloop ik alle aspecten en probeer ik ze alle vijf met elkaar te verbinden.

Voor wie is een life coach?

Een life coach Nijmegen is er voor jou wanneer je in je leven vastloopt en hulp nodig hebt om je leven weer zo optimaal mogelijk in te richten. Het kan zijn dat je tegen bepaalde dingen aanloopt. Wellicht (her)ken je deze belemmering en/of patroon of misschien ook niet. Een life coach helpt je inzoomen op de problematiek om daar vervolgens constructief mee aan het werk te gaan, zodat de problemen geen problemen meer zijn. Wat essentieel is, is jouw motivatie om het anders te willen. Coaching is geen “wondermiddel”, het is niet alleen naar coaching gaan, een sessie doorlopen en that’s it. Nee, je zult zelf echt aan de slag moeten. Om een simpele vergelijking te maken; als jij wilt stoppen met roken begint het met jouw wil om te stoppen. Wanneer jij tegen jezelf zegt: “Ik wil nooit meer nicotine in mijn lichaam” en echt die keuze maakt, dan zullen al jouw acties in lijn liggen met dat doel. Zo werkt het ook met coaching. Als jij wilt veranderen, dan zal jij acties (moeten) nemen die helpen jouw verlangens te realiseren.

Maar, geen zorgen en geen paniek. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. Ik als life coach Nijmegen ondersteun jou tijdens het hele proces en ik reik aan waarvan ik zie en voel dat jij dat nodig hebt. Vanaf de start van ons coaching traject zal jij een coachdoel en coachvragen gaan formuleren en ik help jou om die helder te krijgen. Hier werken we samen naartoe. Ik zal onder andere gebruik maken van verschillende methoden die het proces en de coaching versterken. Een hele belangrijke is om jou bewust(er) te maken van jouw gedachten, gevoelens en gedrag. Hoe doe ik dat? Ik houd je onder andere een spiegel voor en ik zal je uitdagen om na te denken door scherpe vragen te stellen. Mijn volledige aandacht is bij jou en je ervaart mijn geduld en rust. Ik geef je de tools, jij kiest wat je ermee doet. Als jij er klaar voor bent om te kiezen wat goed is voor jou, dan haal je het meeste uit het traject. Ik nodig je uit om eens een kijkje te nemen op mijn aanbod pagina.

Wilt u een gratis intake? Plan nu direct

Waarom een life coach Nijmegen?

De één heeft een personal coach, de ander een mental coach, weer een ander heeft een voedingscoach en zo kan ik nog wel even doorgaan…. Wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben is dat er iets in hun leven is wat zij willen veranderen en verbeteren. Een ieder van hen loopt ergens tegenaan en hebben hulp nodig van een professional, een expert, iemand die gespecialiseerd is in zijn of haar vakgebied. Zo geldt het ook voor een life coach. Iets in jouw leven gaat niet zoals jij wilt of hoe jij het graag voor je ziet. Ik als life coach Nijmegen help jou weer grip te krijgen en om je leven weer zo goed mogelijk in te richten.

Samen met mij als jouw life coach Nijmegen kijken we naar jouw “pijn(en)” en verlangens en waarom het nog niet gelukt is die te realiseren. Ik help je weer te verbinden met jezelf en wat ik daarmee bedoel is dat jij gaat leren om te zeggen, voelen en doen wat in lijn ligt met wie jij werkelijk bent en wilt zijn! Stel je eens voor dat jij dat kan, dat je luistert naar jou en gehoor geeft aan jouw behoefte(s)? Weliswaar zónder voorbij te gaan aan de ander, want dan schieten we te ver door. Het gaat om de balans en goed zorgen voor jezelf. Wanneer je dat weet te doen zal je ook merken dat het een positieve impact heeft op de relaties die jij met anderen aangaat. Je bent dan iemand die goed zorgt voor zichzelf en je leeft jouw leven ten volle!

Neem contact met mij op


  Wat kost een life coach?

  Wrong question! Stel jezelf de vraag wat een life coach Nijmegen jou oplevert en je zult merken dat het tarief geen struikelblok en/of issue meer is. Als jij kiest voor een life coach dan doe jij een investering in jezelf en in je eigen groei en ontwikkeling. Mits je natuurlijk een goede hebt gevonden. Wat belangrijk is waar jij jouw keuze voor een life coach op kunt baseren is of jij de persoonlijke klik voelt met deze persoon. Je gaat immers een traject aan en de kans van slagen wordt enorm vergroot wanneer het goed voelt met deze persoon. Ook is het belangrijk te kijken naar de professionaliteit van de coach; heeft deze persoon de juiste opleiding(en) gedaan en dus de juiste papieren? Als laatste kan je kijken naar de ervaring(en) van deze persoon. Weet deze coach waar hij/zij het over heeft? Drie tips die ik je wil meegeven bij het kiezen van jouw (life) coach!

  Daarnaast wil ik je graag meenemen in hoe ik te werk ga als life coach Nijmegen en dat is als volgt: Ik bied alleen 1-op-1 coaching trajecten aan waarbij ik een half jaar lang samenwerk met jou. Ik geloof er namelijk in dat veranderen tijd kost. Wat je kent dat heb jij je hele leven geloofd en daar zijn jouw acties op gebaseerd. Ik kan veel, ook in één sessie, maar wil jij een blijvende verandering dan zijn er meerdere sessies nodig. Jij gaat straks een proces door en in dat proces ga je bepaalde dingen tegenkomen die soms uitdagend kunnen zijn. We bespreken dit onder andere tijdens ons 1-op-1 contact waarbij ik jou spiegel, terug geef wat ik zie en hoor en je laat oefenen en herhalen buiten de sessies om. Dit traject is de meest persoonlijke vorm van coaching wat ik jou kan aanbieden. Ik ben ervan overtuigd dat jij op deze manier het snelste leert en groeit!

  Heeft u nog vragen? Mail mij: info@frankascoaching.nl


  Waarom individuele coaching Nijmegen?


  Zoals ik al zei, het 1-op-1 traject is de meest persoonlijke vorm van coaching wat ik jou als life coach Nijmegen aan kan bieden. Het draait om jou en jij staat centraal. Wat heel erg belangrijk is, is samen jouw doel bepalen. Hiermee voorkomen we dat we verzanden in zaken die niet de kern raken en schieten we ook niet van het één naar het ander. Natuurlijk kan het doel naarmate het traject vordert veranderen, het is dan geen probleem deze bij te stellen.

  Wat je zult ervaren tijdens ons contact is dat ik mee beweeg met jou en je soms wat (bij)stuur waar nodig. Ik ben een life coach Nijmegen die jou scherpe en gerichte vragen zal stellen. Hierdoor zullen soms (of vaak!) kwartjes vallen. Ik ga samen met jou onderzoeken. Wat je van mij kunt verwachten is (professionele) kennis en ervaring, zodat jij jouw doel(en) kunt gaan behalen. Je wordt (zelf)bewuster, meer (zelf)reflectief en je zal merken dat je nieuwe mogelijkheden gaat zien en daar naar gaat handelen. Na het 1-op-1 traject heb jij de mindset en tools om jezelf te helpen in jouw proces. Zie ik jou bij Franka’s coaching?

  Mijn werkgebied


  Woont u niet in Nijmegen, maar net daar buiten?

  Ook dan help ik je graag als life coach Nijmegen!
  Bijvoorbeeld in Arnhem, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Velp, Elst, Rijkerswoerd, Elden, Oosterbeek, Rozendaal ,Nijmegen, Deventer, Zutphen, Apeldoorn en omgeving
  product rating
  Wat klanten vertellen over Franka's coaching.

  13 beoordelingen met een gemiddelde score van 5.0