Zoekt u een life coach in Rhenen?

Direct een gratis en vrijblijvende intake? Neem contact op!

Bel nu direct +31 26 234 09 88

Life coach Rhenen

Wat is een life coach?

Een life coach Rhenen kijkt voornamelijk naar de toekomst en hoe jij de controle weer (terug)krijgt over jouw eigen leven. Ik help jou, jouw doel te bereiken. Het doel is essentieel om te formuleren aan het begin van het eventuele traject dat jij aangaat. Waarom? Zonder doel is het niet duidelijk waar we naartoe gaan werken, waardoor we alle kanten op kunnen vliegen. Het “gevaar” is dat we de kern niet raken en jij niet bereikt wat jij wilt bereiken. Ik werk dus altijd samen met jou aan jouw coachdoel en coachvragen. Deze kunnen wel veranderen tijdens het traject en dan is het geen probleem deze weer bij te stellen.

Meer weten? Bel dan nu met Life coach Rhenen

Bel nu direct +31 26 234 09 88
Het is per persoon natuurlijk verschillend wat iemand nodig heeft. Ik ben een life coach Rhenen die heel goed kan afstemmen op jou en jouw behoefte(s). Ik vertrouw hierin op zowel mijn professionele kennis en expertise als mijn intuïtie. Voor mij is het heel erg belangrijk om afgestemd te zijn op mijn intuïtie, omdat vanuit daar de juiste vragen en ingevingen komen en ik jou dus het beste kan helpen. Ik ben er met mijn hele hart en hoofd, omdat ik erin geloof dat wanneer ik jouw 100% vraag, dat alleen maar kan wanneer jij mijn 100% krijgt. Wanneer jij bereid bent jouw 100% te geven én acties neemt dan ga je verandering(en) ervaren en geef jij jezelf wat je nodig hebt.

Waarom life coach Rhenen?

 • Gratis intake
 • Gratis coach call
 • Gecertificeerd coach practitioner
 • Doel- en oplossingsgericht
 • 24 / 7 bereikbaar
 • Puur en persoonlijk

 • Plan direct uw gratis intake
  Volg mij

Wanneer is een life coach Rhenen het meest effectief?


Er zijn 3 factoren die invloed hebben op de effectiviteit van de coaching en waar het mee staat of valt en die luiden als volgt: jouw wil/motivatie om te veranderen, jouw bereidwilligheid acties te nemen waardoor er ook daadwerkelijk iets gaat veranderen en als laatste, het doel van de coaching. Ik zal het als life coach Rhenen toelichten aan de hand van een voorbeeld hieronder.

Beeld je even in dat jij begint met een coaching traject, maar je hebt er bijvoorbeeld geen zin in waardoor je dus niet jouw volle 100% geeft. Wanneer jij niet écht wilt, heeft dit invloed op de effectiviteit. Ik kan jou als life coach Rhenen heel veel tools meegeven, maar als je hier niets mee wilt doen zal er ook niets veranderen. Ook is willen nog iets anders dan doen. Als je heel graag wilt, maar je geen acties neemt, dan blijft alles zoals het was. Het is overigens niet meer dan normaal soms weerstand te voelen. Wanneer je weerstand ervaart dan is het vaak dat jij iets wilt beschermen. Er word je gevraagd iets anders te doen, iets wat nieuw voor je is en dat geeft wat spanning. Voel je weerstand dan is dat is helemaal oké. Dit is te allen tijde bespreekbaar, we zullen daar uiteraard dieper op inzoomen en ik zal jou hierin ondersteunen. Als laatste is coaching doelgericht. Wat wil jij voor jezelf hebben bereikt aan het einde van het traject? Dit zijn dé 3 factoren die een rol spelen bij de effectiviteit van de coaching.

Met welke problemen kan ik jou als life coach helpen?

Ik als life coach Rhenen vertel graag eerst over mijn missie, omdat deze in lijn ligt met waarom je met mij als life coach zou kunnen gaan werken. Mijn missie is dat ik jou wil helpen de veerkracht in jezelf te (her)ontdekken, zodat jij jouw leven ten volle kunt gaan leven. Ik geloof dat iedereen die veerkracht in zich heeft en wij mensen in staat zijn dat wat er ook gebeurt in ons leven, wij daar sterker uit kunnen komen. Het staat of valt met jouw eigen keuzes. Mijn persoonlijke verhaal is daar een voorbeeld van en ik hoop je daarmee te inspireren die kracht in jezelf te gaan zoeken en vinden!

De problemen ofwel pijnen waar jij je wellicht in herkent zijn bijvoorbeeld dat je door een heftige gebeurtenis lam bent geslagen waardoor het leven zwaar voelt en moeilijk om mee te dealen. Je wordt soms overspoeld met emoties en weet niet waar je het zoeken moet. Of je bent de verbinding met jezelf kwijt en die wil je herstellen, omdat je voelt dat het leven het waard is, je weet alleen nog niet hoe je uit dit dal omhoog krabbelt. Bepaalde patronen zijn in je leven actief waar je elke keer in vervalt. Deze helpen je niet, maar belemmeren je juist. Dit zijn een aantal voorbeelden. Wil je meer lezen? Bekijk dan mijn homepagina.

Wilt u een gratis intake? Plan nu direct

De verlangens die jij kunt realiseren samen met mij als life coach Rhenen

Problemen ofwel pijnen hoeven geen pijnen te zijn en te blijven. Wil jij het anders voor jou en ben jij bereid hier voor te werken? Wil jij samen met mij als life coach Rhenen kijken naar wat het is dat jou tegenhoudt om vervolgens stappen te kunnen nemen, zodat jij jouw verlangens gaat realiseren? Ik nodig je uit om verder te lezen op mijn website, zodat je een nog beter beeld krijgt van wat ik voor je kan betekenen.

Hoe zou het bijvoorbeeld voor je zijn als jij je eigen leven leidt en in staat bent keuzes te maken die goed zijn voor jou om jouw dromen te vervullen. Dat je de verbinding met jezelf herstelt en je zegt, voelt en doet wat in lijn ligt met wie je werkelijk bent. Er erkenning is voor je pijn en verdriet, dat een plek mag krijgen en het draaglijk(er) is, zonder dat de pijn en het verdriet moeten verdwijnen. Jij je bewust bent van je eigen (belemmerende) patronen en overtuigingen, zodat jij daar kunt uitstappen en je in staat bent je weer goed te voelen. Ook dit zijn een paar voorbeelden, kijk gerust op mijn homepagina voor meer informatie.

Neem contact met mij op


  Wat kost een life coach Rhenen?

  Ik heb jou in bovenstaande tekst meegenomen in de resultaten die jij kan behalen wanneer jij kiest voor life coaching bij mij. Zou je dit heel graag willen én ben je benieuwd naar wat ik aanbied als life coach Rhenen? Ga dan naar mijn aanbod pagina. Je vindt daar meer informatie over het Inner Power traject, de investering voor dit traject is €675. We werken in ieder geval een half jaar met elkaar samen.

  Stel je nou eens voor dat jij al bent waar je wilt zijn. Zijn de kosten dan (nog) een issue? Hoe groot is je verlangen om daar te komen? En wat heb je er voor over? Vergelijk het met het kopen van bijvoorbeeld een nieuw matras, omdat je oude echt niet meer lekker ligt. Het oude matras is al wat doorgezakt, het matras ook vrij hard wat niet meer bevorderlijk is voor je lichaam. Je wordt ook telkens wakker met pijn in je lijf. Hoe lang duurt het nog voordat jij een nieuw matras aanschaft? Ben je bereid te investeren in een nieuwe? Stel je eens voor dat je straks geen pijn meer hebt wanneer je wakker wordt. Het matras is perfect voor je en vormt zich helemaal naar jouw lichaam. Heerlijk! Je slapende leven wordt toch wel een stuk aangenamer en fijner! Snap je het principe en wat ik hiermee wil aangeven? Kan jij zien hoe de coaching jou gaat helpen en hoe jouw leven fijner en aangenamer wordt? Zie het dus als een investering en is een life coach Rhenen jou de investering waard, dat is de vraag die jij jezelf moet stellen.

  Heeft u nog vragen? Mail mij: info@frankascoaching.nl


  Waarom individuele coaching?


  Individuele gesprekken zijn de meest persoonlijke, omdat je 1-op-1 met elkaar aan het werk bent. Als life coach Rhenen kan ik mij volledig focussen op jou als individu. Jij staat als enige centraal en we zoomen in op jouw verhaal. Met 1-op-1 coaching krijg je mijn volledige tijd en aandacht, daarom is een persoonlijk coaching traject een grotere investering dan wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een online training. Ik bereid me altijd voor op onze sessies op basis van wat in de vorige sessies besproken is en waarvan ik aanvoel dat nodig is en jij nodig hebt. Hierbij vaar ik heel erg op mijn intuïtie zoals ik al eerder heb verteld.

  Als jij kiest voor mij als life coach life coach Rhenen en dus Franka’s coaching dan wil ik dat je jouw keuze baseert op enerzijds dat je de persoonlijke klik voelt en dat het meer dan goed voelt voor jou, want dat is namelijk essentieel voor de effectiviteit van de coaching. Anderzijds wil ik dat je voor me kiest, omdat je het vertrouwen hebt in mij en mijn professionele kennis, expertise en ervaring en dat ik de juiste persoon ben voor jouw coachvragen. Wil je iets meer weten over mij persoonlijk, mijn professionele achtergrond en ervaringen dan nodig ik je uit mijn over mij pagina te lezen. Daarnaast geeft een traject jou de meest grote kans op een permanente verandering. Een ander resultaat willen betekent dat je iets anders mag gaan doen. Iets anders doen dan dat je gewend bent vraagt van jou om hiermee te oefenen en te herhalen. Dit kost tijd en daarvoor zijn meerdere sessies nodig. Je zult merken dat je een proces in gaat en om het nieuw geleerde te laten landen is het fijn om er voor een langere periode mee bezig te zijn. Om die reden kies ik ervoor om een half jaar met jou samen te werken.

  Mijn werkgebied


  Woont u niet in Rhenen, maar net daar buiten?

  Ook dan help ik je graag als life coach Rhenen!
  Bijvoorbeeld in Arnhem, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Velp, Elst, Rijkerswoerd, Elden, Oosterbeek, Rozendaal ,Nijmegen, Deventer, Zutphen, Apeldoorn en omgeving
  product rating
  Wat klanten vertellen over Franka's coaching.

  13 beoordelingen met een gemiddelde score van 5.0