Zoekt u een life coach in Rozendaal?

Direct een gratis en vrijblijvende intake? Neem contact op!

Bel nu direct +31 26 234 09 88

Life coach Rozendaal

Wat is een life coach?

Er zijn verschillende coaches, maar bij wie moet je nou zijn met jouw vraagstuk? Voordat ik inhoudelijk in ga op wat een life coach Rozendaal is, wil ik je eerst meenemen in drie factoren die jou kunnen helpen bij het kiezen van een coach an sich. De eerste belangrijke factor is de persoonlijke klik die jij voelt met je coach. Je gaat voor een langere periode samenwerken en dan wil je dat het goed voelt. Dit heeft invloed op de slagingskans van jouw coaching traject. Om deze reden is het intakegesprek essentieel. Bij Franka’s coaching is dit ook mijn gratis dienst aan jou om dit o.a. te bepalen. Als tweede kan jij kijken naar de professionaliteit van jouw coach. Heeft deze persoon bijvoorbeeld een erkende opleiding gedaan? De derde en tevens de laatste factor heeft betrekking op de ervaring(en) van jouw coach. Dit ligt heel erg in lijn met de geloofwaardigheid van deze persoon. Kent deze persoon ook hetgeen wat hij of zij vertelt en heeft hij/zij dit zelf doorlopen? Dit zijn drie factoren die je kunt mee laten wegen bij je keuze.

Meer weten? Bel dan nu met Life coach Rozendaal

Bel nu direct +31 26 234 09 88
Dan wil ik het nu hebben over wat een life coach Rozendaal is. Een life coach helpt jou in je leven en met de vraagstukken die je hebt. Dit kan zijn in zowel werk als privé. Ik zal samen met jou werken naar jouw eigen geformuleerde coachdoel die we aan het begin van het traject onderzoeken en formuleren. Je leert onder andere jouw patronen herkennen en doorbreken. Je zult merken dat jij jezelf beter leert kennen, nieuwe inzichten krijgt en beter kunt gaan luisteren naar wat jij nodig hebt om daar vervolgens naar te kunnen handelen voor een gelukkig(er) leven. Bewustwording is key! De doelgroep waar ik mij als life coach op richt zal ik toelichten bij het volgende kopje.

Waarom life coach Rozendaal?

 • Gratis intake
 • Gratis coach call
 • Gecertificeerd coach practitioner
 • Doel- en oplossingsgericht
 • 24 / 7 bereikbaar
 • Puur en persoonlijk

 • Plan direct uw gratis intake
  Volg mij

Wat doe ik als life coach Rozendaal?


Ook binnen life coaching zijn er verschillende soorten en maten en elke life coach focust zich weer op een ander vraagstuk. Waar ik als life coach Rozendaal de focus op leg is anderen inspireren en helpen hun veerkracht te (her)ontdekken, zodat zij hun leven (weer) ten volle kunnen gaan leven. Deze missie is ontstaan vanuit eigen thema’s die ik in mijn leven ben tegengekomen. Ik ben geconfronteerd met veel verlies en dat ging gepaard met pijn, verdriet en moeilijkheden. Ik heb mijn “pijnen” leren aankijken en weten om te buigen, zodat deze mij niet meer tegenhielden. Ik heb geleerd om mezelf te helpen in mijn proces, zonder de ander verantwoordelijk te maken voor mijn goed voelen. Ik help jou ook graag in jouw proces, want je hoeft het niet alleen te doen. Wil je meer weten over mij dan verwijs ik je graag door naar mijn “over mij” pagina. Wil je meer weten over de verschillende thema’s waarbij ik jou kan helpen dan verwijs ik je graag door naar mijn homepagina en aanbod pagina.

Als life coach Rozendaal vind ik niets zo belangrijk als kijken naar alle facetten in je leven. Wat bedoel ik daarmee? Ik kijk naar jou als mens in zijn totaliteit. Jij bent iemand met een hart, hoofd, lichaam en ziel en al deze aspecten werken met elkaar samen. Tevens is de context een belangrijke die invloed heeft op elk aspect. Wanneer er bijvoorbeeld te weinig aandacht aan een bepaald aspect gegeven wordt of teveel of eenzijdig, dan kan dit disbalans veroorzaken. Om een leven ten volle te leven streef ik naar balans en geef ik dus aandacht aan ieder aspect.

Voor wie is een life coach?

Ik als life coach Rozendaal help jou je eigen veerkracht (her)ontdekken, zodat jij je leven weer ten volle kunt gaan leven! Het feit dat je nu op mijn pagina bent en dit leest betekent dat je ergens naar op zoek bent. Er is iets in je leven dat jij wilt veranderen. Je bent aan het onderzoeken wat jou kan helpen en of een life coach jou kan helpen. Wanneer je nog steeds getriggerd bent door wat ik tot nu toe heb gedeeld, jij de motivatie voelt om te willen veranderen en bereid bent daarvoor te werken, dan is life coaching voor jou. Neem eens een kijkje op de verschillende pagina’s op mijn website en kijk of het je nog steeds aanspreekt. Wellicht herken je bepaalde dingen en zegt alles in jou “dit wil ik!”. Ik nodig je dan uit om contact met me op te nemen. Je kunt bijvoorbeeld een gratis intake met me inplannen. Klik hier Iedereen heeft weleens hulp nodig in zijn of haar leven. Ook ik heb hulp nodig gehad en vraag nog steeds om hulp. Mochten wij met elkaar samenwerken dan kan je erop vertrouwen dat jij mijn volledige aandacht hebt en ik begeleid je gedurende het hele proces. Ik als life coach Rozendaal ben er voor jou en zal je op weg helpen waar nodig. Ik zet mijn (professionele) kennis en expertise in, mijn ervaring(en) en je krijgt mijn 100%. Een goed vertrekpunt is essentieel dus aan het begin gaan we samen bepalen wat jij wilt bereiken met het coaching traject. Dit doel is onze leidraad, maar uiteraard kan deze worden bijgesteld als dat nodig is. Wanneer we geen doel hebben bepaald is de kans groot dat we allerlei wegen inslaan, maar niet de juiste. De coaching is het meest effectief wanneer het doel helder is.

Wilt u een gratis intake? Plan nu direct

Waarom een life coach Rozendaal?

Waarom niet? Ik kan me voorstellen dat er verschillende redenen in je hoofd opkomen bij die vraag zoals het hebben van geen tijd, het is nu niet het juiste moment, het is (te) duur etc. etc. Dit kunnen gegronde redenen zijn, maar ze klinken vooral als excuses. Wanneer heb je er namelijk wél tijd voor? Wanneer is het wél het juiste moment? En wat nou als je kijkt naar wat het je oplevert in plaats van wat het je kost? Ik weet zeker dat de kosten er niet meer te doen wanneer jij dit ziet. Ook hier gaat het weer om jouw motivatie. Is jouw verlangen groot genoeg om te investeren in een life coach Rozendaal en dus in jezelf?

Als je de keuze hebt gemaakt om te investeren in jezelf en dit samen met mij aangaat dan leer ik jou (weer) in verbinding te staan met jezelf, zodat je zegt, voelt en doet wat in lijn ligt met wie je werkelijk bent. Ik leer je dat je het niet alleen hoeft te doen, hulp durft te vragen en durft aan te geven wie of wat je nodig hebt, zonder de ander verantwoordelijk te maken voor jou. Dat je diepgaande relaties kunt aangaan, dat je daardoor gehoor geeft aan jouw behoeftes en je op deze manier makkelijker en sneller bereikt wat jij wilt bereiken. Ik leer jou bewust(er) te worden van je eigen (belemmerende) patronen en overtuigingen. Ik leer jou hoe je daar uitstapt, zodat jij je weer goed kan voelen. zijn een x-aantal voorbeelden. Je kunt putten uit de tools die ik jou als life coach Rozendaal aan heb gereikt en daarin zelf keuzes maken die goed zijn voor jou om jouw dromen te vervullen.

Neem contact met mij op


  Wat kost een life coach?

  Zoals ik al eerder aangaf, wanneer jij kijkt naar wat een coaching traject je oplevert in plaats van wat het je kost, dan ga je merken dat de kosten geen probleem (meer) zijn. Even een simpel voorbeeld. Stel dat je wasmachine kapot gaat.. Ik gok dat je snel zult investeren in een nieuwe, toch? Je bent je namelijk bewust van de consequenties wanneer jij geen wasmachine aanschaft; je moet alles met de hand wassen, het kost je heel veel tijd, waarschijnlijk wordt de was lang niet zo goed schoon als wanneer jij het wast in de machine etc. Je weet dus wat een wasmachine je oplevert. Voor een coaching traject geldt hetzelfde principe; wat gebeurt er als je blijft zitten waar je zit en wat brengt het jou wanneer je wél investeert in een life coach Rozendaal? Hoe veel sneller ga je? Hoe veel blijer, vrolijker en gelukkiger word je? Hoe veel makkelijker wordt het?

  Ik als life coach Rozendaal bied een Inner Power traject aan voor €675. Je krijgt van mij voorafgaand een gratis intake en tijdens de intake bepalen we of we wel of niet samen gaan werken. Kies je ervoor om met mij te werken dan bestaat het traject uit 6 sessies van 1,5 uur. Hier zit de verslaglegging en voorbereiding vanuit mijn kant bij in. Ook ontvang jij na het traject alle sessies op een usb stick, zodat jij ze in alle rust zo vaak kunt terugluisteren als dat je wilt. Ik bewaar de opnames voor je en wanneer ik ze aan je heb overhandigd zijn ze ook niet meer in mijn beheer, maar alleen van jou. Ik kies ervoor om een traject aan te bieden, omdat het tijd kost om te veranderen. Om de slagingskans te vergroten en ervoor te zorgen dat de verandering blijvend is, zijn er meerdere sessies nodig verspreid over een langere periode. Als je met mij een traject aangaat zullen wij een half jaar lang met elkaar (samen)werken. Niets is zo persoonlijk als dit 1-op-1 traject en ik ben ervan overtuigd dat jij op deze manier het snelste leert en groeit!

  Heeft u nog vragen? Mail mij: info@frankascoaching.nl


  Waarom individuele coaching Rozendaal?


  Een 1-op-1 traject is het meest persoonlijke leertraject dat ik jou kan aanbieden. Kies jij bijvoorbeeld voor een (groeps)training, webinar, masterclass e.d. dan ben jij aanwezig samen met een x-aantal anderen. De boodschap van de trainer en/of coach is gericht op iedereen en niet specifiek op jou. Ook individuele vragen worden niet altijd beantwoord en zijn er wel individuele vragen dan kan de trainer of coach daar ook niet heel diep op ingaan. Het blijft vrij algemeen. Uit zo’n training neem jij jouw lessen mee die voor jou van belang zijn/relevant zijn. Iedere sessie die wij samen doorlopen duurt 1,5 uur en tijdens die 1,5 uur is mijn volledige aandacht als life coach Rozendaal voor jou. Ik ben afgestemd op jouw doelen, vragen en behoefte(s) en jij staat volledig centraal.

  Wat mij, mij maakt is mijn nieuwsgierigheid in positieve zin, rust, geduld, scherpzinnigheid en aandacht. Ik als life coach Rozendaal vertrouw heel erg op mijn kennis; mijn professionaliteit, mijn expertise en verstand en daarnaast vaar ik op mijn intuïtie; mijn gevoel. Deze twee vormen de perfecte combinatie, althans in mijn ogen. Wat belangrijk is om te weten is dat ik aan het begin jou moet leren kennen. Ik moet ook nog meer gaan onderzoeken, dit betekent dus dat ik je vragen ga stellen. Die vragen ontstaan voornamelijk vanuit mijn gevoel. Ik luister écht en de vragen komen vanzelf. Je gaat merken dat naarmate het traject vordert, jij je meer bewust wordt van jouw (denk)patronen, jouw gedrag en de resultaten daarvan. Je gaat leren het anders te doen en je gaat veranderen in positieve zin.

  Mijn werkgebied


  Woont u niet in Rozendaal, maar net daar buiten?

  Ook dan help ik je graag als life coach Rozendaal!
  Bijvoorbeeld in Arnhem, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Velp, Elst, Rijkerswoerd, Elden, Oosterbeek, Rozendaal ,Nijmegen, Deventer, Zutphen, Apeldoorn en omgeving
  product rating
  Wat klanten vertellen over Franka's coaching.

  13 beoordelingen met een gemiddelde score van 5.0