Zoekt u een life coach in Wageningen?

Direct een gratis en vrijblijvende intake? Neem contact op!

Bel nu direct +31 26 234 09 88

Life coach Wageningen

Wat is een life coach Wageningen?

Een life coach Wageningen kijkt samen met jou naar wat jij het liefste wilt voor jezelf. We ontdekken samen wat jouw coachvragen zijn en wat je coachdoel is, zodat jij jouw leven weer ten volle kunt gaan leven. We denken daarbij altijd in wat er mogelijk is. We kijken naar wat er voor nodig is om jouw doelen te realiseren. Eigenlijk kan je zeggen dat wij samen streven naar (weer en meer!) balans in je leven. We zoomen onder andere in op gedachten die jou tegenwerken en die gaan we ombuigen naar gedachten die wél werken. Ook kijken we naar wat je al heel goed kan en doet en dat gaan we uitbouwen. Jij zult merken dat je de kracht in jezelf (terug) vindt en kan vertrouwen op jou en kan putten uit de tool box die jij aangereikt krijgt.

Meer weten? Bel dan nu met Life coach Wageningen

Bel nu direct +31 26 234 09 88
Het vergroten van jouw bewustzijn is essentieel, want vanuit daar kan jij nieuwe en andere keuzes maken die jou wel helpen. Je leert jouw patronen te doorbreken die jou nu nog in de greep houden. Je leert meer over jezelf, je gaat je patronen en gedrag herkennen en kunt daar straks zelf uitstappen. Dit alles zodat jij je goed kunt voelen. Je gaat jouw leven leiden in plaats van dat het leven jou leidt. Je gaat acties nemen die jouw dromen vervullen. Je maakt de relatie met jezelf de belangrijkste relatie in je leven en je zult ook een positieve verandering merken in de relaties met anderen. Ik ondersteun jou als life coach Wageningen gedurende het hele proces, zodat jij een leven gaat leiden dat past bij wie je werkelijk wilt zijn!

Waarom life coach Wageningen?

 • Gratis intake
 • Gratis coach call
 • Gecertificeerd coach practitioner
 • Doel- en oplossingsgericht
 • 24 / 7 bereikbaar
 • Puur en persoonlijk

 • Plan direct uw gratis intake
  Volg mijWat doet een life coach?


Ik richt me als life coach Wageningen op vijf aspecten en die vijf aspecten gaan zorgen voor heelheid en balans in jouw leven. Denk even aan een model met 4 kwadranten en elk kwadrant staat voor een ander deel van jouw zijn. Ik heb het over de kwadranten denken (cognitief), doen (fysiek), voelen (affectief) en zijn (spiritueel). Het vijfde kwadrant is de context en de context heeft invloed op alle kwadranten. Wanneer alle vijf kwadranten goed ontwikkeld zijn en wanneer jij evenredig aandacht besteed aan deze kwadranten, dan kan je zeggen dat je in balans bent. Als life coach Wageningen houd ik deze aspecten in mijn achterhoofd en spelen deze altijd een rol in ons contact. Daar hoef jij niets mee, want dat is aan mij. Ik neem ieder aspect onder de loep, zodat we kunnen streven naar balans in jouw leven en jij een gelukkig(er) leven leidt.

In het cognitieve kwadrant ontwikkel jij jouw visie, denken, intelligentie, ratio, doelen, beeldvorming, geheugen en dergelijke. In het fysieke kwadrant gaat het om jouw lichaam en hoe jij ervoor zorgt. Ook gaat het hier om het tastbare en het waarneembare ofwel jouw gedrag. Wie zich op het affectieve kwadrant goed heeft ontwikkeld, kan jij jouw gevoelens tot uiting laten komen. Hier ben jij in verbinding met je gevoel en kan je er naar luisteren en naar handelen. In het spirituele aspect gaat het om de wijze waarop wij in verbinding staan met anderen en met iets “dat groter is dan wij”. Het gaat hier om intrinsieke motivatie en bezieling. Als we dit kwadrant goed hebben ontwikkeld dan durven we te luisteren naar ons innerlijke wijsheid. Het vijfde en laatste kwadrant betreft de context. Iedereen beweegt zich in bepaalde contexten en die hebben invloed op alle kwadranten.

Voor wie is een life coach Wageningen?

Ten eerste wil ik het verschil aanhalen tussen een (life) coach en een psycholoog. Een life coach coacht namelijk mensen zonder psychische problemen. Voorbeelden van zulke problematieken zijn bijvoorbeeld persoonlijkheidsstoornissen, verslaving, depressies e.d. Een (life) coach is er voor jou om te kijken naar welke stappen je kunt ondernemen om een gelukkiger leven te kunnen leven. We werken daarbij doelgericht. Wat ook een belangrijke is die ik graag wil benoemen luidt als volgt; de wil om te veranderen moet aanwezig zijn. Ik als life coach Wageningen kan je nog zoveel aanreiken, maar als jij niet wil en geen acties neemt, dan blijf je waar je nu bent. De enige die verantwoordelijk is voor deze verandering ben jij. Ik ben er om jou te helpen ontdekken wat je kunt veranderen, zodat jij jouw verlangens waar kunt maken.

Als jouw life coach Wageningen gaan we samen een coaching traject aan van een half jaar en tijdens dat halve jaar ondersteun ik jou waar nodig en waar ik kan. Zoals ik al zei is de coaching doelgericht. Ik onderzoek samen met jou wat het is dat jij wilt bereiken aan het einde van ons traject en we bepalen hoe je daar kunt komen. Bewust(er) worden van jouw eigen denkpatronen en gedrag is van belang om te kunnen veranderen. Als jij eenmaal duidelijk hebt hoe jouw gedachten werken en wat je doet, kan je er ook voor kiezen om het anders te doen. Vier kernwoorden die mij goed omschrijven zijn: rust, geduld, scherpzinnig en met aandacht. Je zult ze alle vier heel duidelijk gaan ervaren. Wat ik ook doe is bij jou het kwartje laten vallen door middel van het inzetten van mijn professionele kennis en ervaring. Dit doe ik onder andere door bepaalde methoden in te zetten die gaan helpen om meer inzicht te verkrijgen. Als alles in jou zegt “ja, dit wil ik!” dan is life coaching wat voor jou en gaat het traject jou het meeste opleveren.

Wilt u een gratis intake? Plan nu direct

Waarom een life coach?

Alles in jou roept dat je het anders wilt voor jezelf, maar je weet niet goed hoe. Bepaalde patronen, gedachten en gevoelens houden jou vast en je weet niet hoe je daar uit kunt komen. Je voelt van alles en het komt soms heel onverwachts. Deze gevoelens zijn soms zo hevig dat het moeilijk is om met die gevoelens om te gaan. Ik als life coach Wageningen kan je ondersteunen bij bepaalde (levens)vragen en thema’s. Ik kan een stukje met je meelopen, zodat het draaglijker en lichter wordt voor jezelf en jij jezelf kunt helpen. Je voelt dat er iets moet gebeuren, omdat jij het waard bent en het leven het waard is.

Als life coach Wageningen help ik jou de verloren connectie met jezelf te herstellen. Wat voel je als ik zeg dat je het niet alleen hoeft te doen? Wat nou als je hulp durft te vragen? Het is weliswaar jouw eigen proces, maar je kunt je omgeving zo mobiliseren dat jij jezelf kunt helpen waardoor je meer ademruimte krijgt. Dat is mijn eigen stimulerende overtuiging die mijzelf enorm heeft geholpen tijdens mijn eigen rouwproces. Hoe fijn zou het zijn als het minder zwaar voelt. Dat jij ongeacht de omstandigheden altijd jouw weg vindt en ermee kan en durft te dealen. En iedere situatie leert jou een nieuwe les en die nieuwe les neem jij weer mee naar het volgende en zo blijf jij groeien en ontwikkelen. Je weet wat je moet doen wat goed is voor jou!

Neem contact met mij op


  Wat kost een life coach Wageningen?

  Als jij deze vraag: “Wat kost een life coach?” nou eens anders benadert? Wat nou als jij jezelf de vraag zou stellen: “Wat brengt een life coach mij?”. Op deze manier kijk jij naar wat het je gaat opleveren. Als het doel duidelijk is voor jezelf en de weg er naartoe zal je merken dat het tarief geen struikelblok (meer) is, omdat jij ziet wat het traject jou gaat brengen. Ik bied als life coach Wageningen alleen trajecten aan, omdat veranderen tijd en aandacht kost. Wil je een échte verandering, dan betekent dit herhalen, herhalen, herhalen, maar ook oefenen, oefenen, oefenen. In het oefenen ga je dingen tegengekomen die we dan weer samen bespreken tijdens onze sessies.

  Je investeert in een persoonlijk 1-op-1 coaching traject en wij zullen een half jaar lang met elkaar samenwerken. Vanwege het feit dat wij een half jaar lang een traject met elkaar aangaan, is het belangrijk dat ik de juiste life coach Wageningen ben voor jou (coach)vragen. Ga goed bij jezelf na of je de klik met me voelt, want dat is één van de meest belangrijke factoren voor het slagen van de coaching. Daarnaast heb ik er voor gekozen om 6 sessies met elkaar te hebben. Iedere sessie duurt anderhalf uur. Ik heb heel bewust gekozen voor anderhalf uur. Ervaring wijst uit dat we in anderhalf uur diep kunnen ingaan op bepaalde onderwerpen, maar ook dat er na anderhalf uur zoveel behandeld is, dat het na anderhalf uur ook echt genoeg is.

  Heeft u nog vragen? Mail mij: info@frankascoaching.nl


  Waarom individuele coaching?


  De reden dat ik individuele coaching aanbied is, omdat dit de meest persoonlijke en snelle vorm van leren is. Het gaat om wat jij nodig hebt. Jij bepaalt de richting en ik stuur bij waar nodig. Ik als life coach Wageningen laat jou het ritme van het gesprek bepalen. Om te voorkomen dat we van het één naar het ander schieten, bepalen we samen tijdens onze eerste sessie wat jouw doel is. Wat wil je bereiken en hoe gaan we daar komen? Tijdens het traject staan jouw coachdoel en jouw coachvragen centraal en is dat de stip op de horizon. Uiteraard kunnen we doelen en vragen altijd bijstellen, ze staan namelijk niet vast. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat je tijdens onze sessies een andere ontdekking doet die je voorafgaand aan het traject niet had kunnen voorspellen. Tijdens de coaching vind ik het dus heel erg belangrijk hierin mee te bewegen en mee te bewegen met jou.

  Hoe ik als life coach Wageningen te werk ga is dat ik jou laat nadenken over je eigen antwoorden. Ik heb namelijk niet de antwoorden, want alle antwoorden zitten in jezelf. Ik heb wel de (professionele) kennis en ervaring om je hulpmiddelen aan te bieden, zodat jij bij jouw eigen antwoorden kunt komen. We gaan samen onderzoeken en soms doe ik bepaalde interventies die bijdragen aan wat jij nodig hebt. Daar hoef jij niet mee bezig te zijn, want dat is aan mij. Je kunt daarin vertrouwen op mij, mijn kennis en expertise. Je gaat bewust(er) worden van je eigen patronen en gedrag om vervolgens andere acties te kunnen nemen die in lijn liggen met wat jij het liefste wilt. Hiermee verruim jij je keuzevrijheid en autonomie en kan jij jouw leven echt leven zoals jij dat wilt!

  Mijn werkgebied


  Woont u niet in Wageningen, maar net daar buiten?

  Ook dan help ik je graag als life coach Wageningen!
  Bijvoorbeeld in Arnhem, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Velp, Elst, Rijkerswoerd, Elden, Oosterbeek, Rozendaal ,Nijmegen, Deventer, Zutphen, Apeldoorn en omgeving
  product rating
  Wat klanten vertellen over Franka's coaching.

  13 beoordelingen met een gemiddelde score van 5.0