Zoekt u een life coach in Wilp?

Direct een gratis en vrijblijvende intake? Neem contact op!

Bel nu direct +31 26 234 09 88

Life coach Wilp

Wat is een life coach?

Een life coach Wilp werkt samen met jou naar een doel toe waarbij de ogen gericht zijn op het heden en de toekomst. Uiteraard besteed de life coach ook aandacht aan het verleden, maar dit is niet het voornaamste focuspunt. We kijken vooral naar hoe jij weer regie kunt pakken. Zoals ik benoemde werken we naar een doel toe en dit is heel erg belangrijk, omdat we dan duidelijk hebben wat het eindstation moet zijn. Zonder eindstation kunnen we ook wel starten, maar misschien stappen we dan uit op stations die helemaal niet relevant zijn en halen we wellicht het eindstation niet, terwijl dat eindstation dé bestemming is. Natuurlijk kunnen we onderweg jouw eindstation aanpassen mocht dat nodig zijn.

Meer weten? Bel dan nu met Life coach Wilp

Bel nu direct +31 26 234 09 88
Ieder persoon heeft iets anders nodig. Als coach an sich is het heel belangrijk om zich aan te kunnen passen aan met wie de coach te maken heeft. Als life coach Wilp kan ik heel goed meebewegen. Ik laat de ander het ritme van het gesprek bepalen waarbij ik jou spiegel en (bij)stuur waar nodig. Het vak coachen staat zo dicht bij mij. Als ik mag coachen dan streef ik er altijd naar dat zowel mijn hart als hoofd volledig aanwezig zijn. Als ik mij niet volledig geef, hoe kan ik dan verwachten dat de ander dit wel doet? Wat mij als life coach uniek maakt ben ik dus zal ik alles van mezelf inzetten. Je bent als coach je eigen instrument zoals ze dat zo mooi zeggen.

Waarom life coach Wilp?

 • Gratis intake
 • Gratis coach call
 • Gecertificeerd coach practitioner
 • Doel- en oplossingsgericht
 • 24 / 7 bereikbaar
 • Puur en persoonlijk

 • Plan direct uw gratis intake
  Volg mij

Wanneer is een life coach Wilp het meest effectief?


Je moet 3 dingen weten die van invloed zijn op de effectiviteit van de coaching. En wat betekent dan effectiviteit? Wanneer is het effectief? Het antwoord daarop is dat wanneer de inspanningen die je doet daadwerkelijk bijdragen aan het realiseren van het doel dat je wilt behalen. Daarbij is jouw intrinsieke motivatie essentieel; voel jij je gemotiveerd genoeg om de coaching aan te gaan en heb jij de wil om te veranderen? Dat is punt 1. Het tweede punt betreft het doen. Ben jij bereid acties te nemen om jouw doel te behalen? Daarmee kom ik als life coach Wilp gelijk bij de derde; jouw coachdoel. Zoals ik hierboven al omschreef; als jouw eindstation helder is kunnen we een weg afleggen die jou ook daar gaat brengen. Laat ik het illustreren met een voorbeeld:

Stel je gaat met mij werken als life coach Wilp en starten met een traject. Echter, je ziet er tegenop, zegt het liefst onze sessies af en je geeft jezelf niet volledig. Dit kan meerdere oorzaken hebben, maar je kan je voorstellen dat dit effect heeft op de slagingskans. Als life coach kan ik je veel aangeven, maar jij moet willen én het uiteindelijk doen en er zit ook nog een groot verschil tussen die 2. Je kunt willen, maar als je niets (anders) doet, verandert er ook niets. Dan blijft het alleen bij praten en weten. We kunnen het dan elke sessie bespreken met elkaar en uiteindelijk ga je naar huis met 0 resultaat.

De problemen waar je mij als life coach voor zou kunnen inschakelen?

Als life coach Wilp heb ik ervoor gekozen om zowel mannen als vrouwen te helpen hun veerkracht te (her)ontdekken, zodat zij hun leven (weer) ten volle kunnen leven. Een ieder heeft die (veer)kracht in zich en kan ‘m aanspreken, want wat er ook gebeurt, jij hebt de (veer)kracht in je om er nog sterker uit te komen. Ik hoop je met mijn persoonlijke verhaal te inspireren en het geloof daarin (terug) te krijgen en dus het geloof en vertrouwen in jezelf. Op mijn over mij pagina vind je mijn persoonlijke verhaal.

Ik beschrijf als life coach Wilp graag een aantal “pijnen” waar jij je misschien in herkent. Het kan zijn dat iets je in het leven uit het veld heeft geslagen waardoor het leven niet meer zo leuk is voor je. Je bent jezelf kwijt en zit je op 2 sporen. Enerzijds is het zwaar voor je en heb je weinig tot geen energie en anderzijds voel je heel sterk van binnen dat het leven het waard is. Je ziet alleen nog niet hoe het beter kan en hoe het ooit beter gaat voelen. Je wilt jezelf beter begrijpen, zodat je er meer grip op gaat krijgen. Emoties overspoelen je soms. Dit voelt heftig en intens. Je hebt enerzijds het verlangen gezien en gehoord te worden en anderzijds wil je het alleen kunnen oplossen. Dit is soms een interne strijd waar jij je in begeeft. Je voelt van alles, maar wat heb je nodig? Die vraag stel jij jezelf regelmatig. Het is een uitdaging om te voelen wat je nodig hebt en hier gehoor aan te geven, waardoor je geleefd wordt in plaats van dat jij de regie pakt. Je hebt niet het idee dat je zelf invloed kunt uitoefenen op situaties. Het voelt alsof het je overkomt en je hier niets aan kunt doen en veranderen.

Wilt u een gratis intake? Plan nu direct

De verlangens die jij kunt realiseren samen met mij als life coach

Wil je die pijnen niet meer voelen? Wil jij je goed voelen en je verlangens waar maken? Als life coach Wilp kan ik je helpen. Hoe zou het zijn voor jou als jij je goed voelt en een leven leidt waarin je (weer) toekomstperspectief ziet en voelt. Je vol energie in het leven staat. Het voelt lichter voor je en je hebt jezelf terug gevonden. Je vertrouwt op jezelf en alles wat je zegt, voelt en doet ligt in lijn met wie je werkelijk bent en wilt zijn. Jouw pijn en verdriet er gewoon kan en mag zijn, zonder dat het moet verdwijnen. Je geeft alles wat er in je leeft juist de ruimte en een plek en je kunt het dragen. Je bent je bewust van je eigen denkpatronen en gedrag en je snapt hoe jij werkt. Doordat je dit weet kan jij ook andere keuzes maken die goed zijn voor je en jij in staat bent je weer goed te voelen.

Ook durf je te leunen op een ander waarbij jijzelf te allen tijde verantwoordelijk blijft voor jouw eigen goed voelen. Juist doordat je niet afhankelijk bent, kan jij hulp vragen en hulp accepteren, omdat jij weet dat jij jezelf hiermee helpt in jouw proces, waardoor jij sneller bereikt wat je wilt bereiken. Je durft aan te geven wie of wat je nodig hebt en kunt diepgaande relaties aangaan. Jij kunt luisteren naar je interne kompas en daarmee gehoor kunt geven aan jouw behoefte(s). Jij vertrouwt op jezelf en je in staat bent je goed te voelen ongeacht de omstandigheden. Jij voelt dat je omringd bent door mensen die (onvoorwaardelijk) van je houden waar je altijd terecht kan.

Neem contact met mij op


  Wat kost een life coach Wilp?

  Door je te hebben meegenomen in de pijnen en verlangens, heb je een beter beeld waar ik jou bij kan helpen als life coach Wilp. Je ziet de resultaten die jij kunt behalen als je bereid bent te investeren in een coachtraject. Je bent bereid te investeren wanneer jij ziet wat het je gaat opleveren en je verlangen groot genoeg is om te veranderen. Wat ik aanbied is het Inner Power traject voor €675. Dit is een traject bestaande uit 6 sessies. Deze sessies zijn verdeeld over ongeveer 6 maanden. Wij zullen dus een half jaar lang met elkaar samenwerken. Wil je meer informatie, ga dan naar mijn aanbod pagina.

  Beeld je eens in dat jouw pijnen geen pijnen meer zijn, maar jij je juist goed voelt en je weer zin hebt in het leven. Hoe graag wil je dat en hoe blij word je van die gedachte? Is het je de investering dan waard? Dat is een vraag die jij als enige kan beantwoorden. Vind je het lastig om dat te bepalen aan de hand van deze geschreven tekst, dan mag je te allen tijde een gratis intake met me inplannen. Graag zelfs! Dat is overigens altijd de eerste stap, want tijdens de intake kijken we samen naar wat het is dat jij nodig hebt en of ik de juiste persoon ben voor jou. Naderhand kies jij wel of niet voor het Inner Power traject. Spreek ik jou als life coach Wilp binnenkort?

  Heeft u nog vragen? Mail mij: info@frankascoaching.nl


  Waarom individuele coaching?


  Individuele coaching is denk ik de meest intensieve vorm van leren en een vorm waarbij je heel snel kunt gaan. Soms kan er met 1 sessie al zoveel in beweging gezet worden en vallen er veel kwartjes. De reden dat ik kies als life coach Wilp om een traject aan te bieden is, omdat ik graag bijdraag aan een blijvende verandering op lange termijn. Nieuwe dingen leren is 1 ding, nieuwe dingen integreren in je leven is een 2e. Daarvoor heb je namelijk tijd nodig; tijd om het te laten landen en tijd om het toe te passen. In het toepassen zal je ook weer dingen tegenkomen die we samen behandelen.

  In ons 1-op-1 contact ben ik als life coach Wilp helemaal afgestemd op jou. Ik zal op basis van jouw behoefte(s) bepaalde keuzes maken in interventies waardoor enerzijds jouw bewustwording wordt verhoogd en jij anderzijds anders leert denken en doen. Dit kan ik niet tot weinig doen wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een groepstraining waarbij ik mijn aandacht moet verdelen over de andere deelnemers. Dat is één van de redenen waarom een 1-op-1 traject meer geld kost. Je hebt meer tijd met mij individueel.

  Mijn werkgebied


  Woont u niet in Wilp, maar net daar buiten?

  Ook dan help ik je graag als life coach Wilp!
  Bijvoorbeeld in Arnhem, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Velp, Elst, Rijkerswoerd, Elden, Oosterbeek, Rozendaal ,Nijmegen, Deventer, Zutphen, Apeldoorn en omgeving
  product rating
  Wat klanten vertellen over Franka's coaching.

  13 beoordelingen met een gemiddelde score van 5.0